Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Függetlenként hódítaná meg Sopront Brand Tara

A polgármester-jelöltséghez szükséges háromszáz ajánlást sikeresen összegyűjtötte Brand Tara, de az egyéni képviselő-jelöltséghez a negyvennégy ajánlást már nem.

– Nem először méreti meg magát a politikában, tavasszal az országgyűlési választáson szerény számú voksot kapott. Az esélytelenek nyugalmával, vagy a siker reményével várja most a polgármester-választást?

– Ha valaki indul, mindig reménykedik. Nem a merészeké a világ? – válaszolta Brand Tara. – Függetlenként azért szállok síkra a polgármesteri székért, mert látom a problémákat, s azt is, hogy az emberek többségének elege van a politikából. Amikor ajánlásokat gyűjtöttem, éreztem, sokan rám csapták volna az ajtót, ha bármelyik párt színeiben mutatkozom be.

– A polgármesteri jelöléshez elég ajánlást gyűjtött, de az egyéni induláshoz nem jött össze a negyvennégy támogató. Mivel magyarázza ezt a helyzetet?

– Hárman gyűjtöttük az aláírásokat, s az egyik aktivistám hat névnél adminisztrációs hibákat vétett. Ezen csúsztam el. Azt az aktivistát nem szeretném többet látni.

Brand Tara: Hatékonyabb városreklámra lenne szükség.
Brand Tara: Hatékonyabb városreklámra lenne szükség.

– Ha a kezdetekkor ilyen szimpatizánsokkal működött együtt, mi lesz, ha bekerül a polgármesteri székbe?

– Saját szakértői csapattal rendelkezem, soproniakkal és budapestiekkel. Olyanokkal, akik jártasak a politikában, és számíthatok a segítségükre, mivel nem vagyok politikus. Egyelőre ezzel kapcsolatban nem mondhatok többet, ha úgy adódik, szeretnék meglepetést szerezni.

– Ha nem politikával, akkor mivel foglalkozik?

– Kommunikációt tanultam Budapesten, tanárom volt Vitray Tamás, Acél Anna is. Az egyik kereskedelmi tévécsatornánál 2008 körül saját műsorral kecsegtettek, de vezetésváltás miatt ez nem jött össze. Most könyvet írok, amely idén jelenik meg, s a halál feldolgozásával foglalkozik. Az előző két könyvem a férfi-nő kapcsolatról szól, s az erotikát is érintik.

– Ön szerint az attraktív női kisugárzásnak lehet szerepe egy választáson? Ön lehet Sopron Cicciolinája, aki mint köztudott, idővel az olasz parlamentbe is bekerült?

– Az igényes női megjelenés mindenképpen hathat a bizalom elnyerésére. A Cicciolinához való hasonlítás viszont túlzott, hiszen ő a pornóiparban dolgozott. Egy finom erotikus kisugárzás nem feltétlenül pornográf. Ugyanakkor annál előnyösebb lehet egy-egy tárgyalás sikeres kimenetelére.
– Ha bekerülne a polgármesteri székbe, milyen elképzeléseket próbálna megvalósítani?

– Mentorommal – aki vállalkozó, és van politikai tapasztalata – együtt dolgoztuk ki a programomat. Megszüntetném az ingatlanadót, s a belváros lakatlan épületeinek hasznosítására, élettel való megtöltésére törekednék. Fellendíteném az egészségturizmust. Összességében úgy látom, hatékonyabb városreklámra lenne szükség idehaza és külföldön egyaránt. Jobban kellene élni például a Páneurópai Piknik világhírével.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Együtt az életért

Eddig 25 millió forinttal támogatta a soproni, majd később már a lövői mentőállomást is az Együtt az Életért, Sopronért Mentőalapítvány. Tovább olvasom