Kisalföld logö

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 2°C | 11°C Még több cikk.

Fű a kocsiban: hatan buktak le

Fertődön és Fertőszentmiklóson kábítószert fogyasztókat találtak a hétvégén az autósokat ellenőrzése közben a soproni rendőrök.
2009. november 14-én az esti órákban Fertődön ellenőrzés alá vontak egy Audi 8H típusú személygépkocsit, amely egy kivilágítatlan útszakaszon közlekedet. Az ellenőrzés során felmerült a gyanú, hogy a gépjármű vezetője, egy 21 éves kapuvári fiatalember, valamint utastársai egy 21 éves és egy 22 éves fertődi fiú kábítószert fogyasztottak. A gépjármű és a ruházat átvizsgálása során kábítószergyanús növényi törmelék került elő, amelyről elismerték, hogy vadkender továbbá azt, hogy fogyasztották és a fogyasztásra korábbi időpontokat is megneveztek.

2009. november 15-én a hajnali órákban Fertőszentmiklós belterületén ellenőrzés alá vontak egy Toyota Corolla Sedan típusú személygépkocsit, amelynek vezetője és három utastársa zavart viselkedése tűnt fel a járőröknek. A ruházatátvizsgálás során kábítószergyanús növényi törmelék került elő. A fertődi fiatalok elismerték, hogy korábban kábítószert fogyasztottak.

Minkét esetben a fiatalokat a Soproni Rendőrkapitányságra állították elő. Ellenük kábítószerrel való visszaélés miatt indult büntetőeljárás.

Olvasóink írták

122 hozzászólás
 • 122. pffff 2009. november 22. 22:52
  „amugy volt egy lány ki 3 évet kapott anno mert egy cigit elszivott fiatalkoru 17 évesbarétnöjével 18 volt a lány átadta akkor még ez volt a törvény!sajnálom is szegényt”
 • 121. pffff 2009. november 22. 22:50
  „<moderálva sértő> moderálnám aki azt hiszi h a drog az csak a FŰ,meg h fű után jön a többbi!az igaz 80% ba h kemény drog után a fűvet is használják de forditva nem!aki olyan ugyis kiprobálja maga baja ha rászokik!mindenki itt drogosozik igy meg ugy!ausztriáb a most lesz majd egy buli mi legális s mindenki nyiltan fűvezhet!mivel az ott élö embereknek több esze van mint itt a sok mszp stb ....!olyan müszereket fejlesztettek már ki amiröl nem tudtok h a cannabis káros anyagait leszüri s csak az érték marad benn s 1% káros anyag ha valaki igy fogyaszt akkor 3 napi ,,szivása" annyi mint aki itthon elsziv egy napő egy barna szofit!igaz ez 500euro de megéri!szerintetek a kinn élő professzorok is leépült bünözö emberek akik ezt kifejlesztették?nem!!mindnek van diplomája mégis fogyaszt fűvet!!annyira nem vagytok tisztába mint amikor ezt a kormányt megválasztottátok!!!ha legalizálnák vagy csak bevezetnék azt mint már rengeteg országban 90% ban vissza esne a kinálat és sztem a kereslet se nöne meg!!!mivel ami tilos azt elöbb akarja az ember!!!kinn dolgoztam hollandoknál ahoz képest h legál elég kis mértékü a bünözés s lehet azért van ott az a ország ahol van!MEERT NEM ILYAN EMBEREK ÉLNEK OTT S NEM PRIVATIZÁLJÁK EL AZ EGÉSZ ORSZÁGOT!1800 as években hoztak olyan törvényt h ne kerüljön .... kézbe az ország nagy része,ez okos lépés volt lehet itt is azt kéne!amugy a kendernek idösebb kulturája van mint a bórnak!!!káros anyag tény de sok minen káros de a legkárosabb az EMBER!drog ami az elö szervezetra káros!az ember a legkárosabb az elö szervezetekre sz val a világba a legnagyobb DROG”
 • 120. beleptem 2009. november 22. 21:53
  „Mindig is lesznek ilyen esetek, Nincs visszatartó erő, bár illegális, de a gyakorlatban szinte legális az egész.
  Börtönbe még senki sem ment érte, esetleg elterelő/felfüggesztett meg házkutatás. Ezek mind kellemetlen dolgok, de mint mondom visszatartó erejük nulla. Ugyanúgy, ha árulsz és elkapnak, akkor is ezeket kapod.
  Ritkán előzetes, de ez csak abban az esetben, ha össze vissza mutogatsz másokra és nem ismered be. Ha be ismered még előzetes sem.
  Ilyen laza törvények melle naná, hogy boldog boldogtalan árul, termeszt és szív.
  A számuk évről évre nő.”
 • 119. pffff 2009. november 22. 21:24
  „INTEL nagyon nem a kocsi vezetőjénél volt kezdjük ugy s 5 en ültünk a kocsiba!!!!”
 • 118. kelemenanna 2009. november 20. 21:23
  „teljesen mindegy ki szív ki nem szív a lényeg az, hogy nálunk a törvény bünteti /szerencsére v sajnos/ ha megszeged meg megbüntetnek. Ez az őskorban is így volt. De mondjuk ha ma is az lenne, mint régen, hogy lopásnál levágnák a kezed ...akkor drogozáskor, hogy csonkítanának meg?? :) jó sok volt a kávé.”
 • 117. ittahola 2009. november 20. 15:07
  „"így lesz komcsiból miépes kutya":D:D”
 • 116. JunkieBoy 2009. november 20. 12:40
  „"Hányok ha látom a parlamenti naplót, hogy a sok túlfizetett parazita, sippolja az adót, A BŰNÖZÉST MEG VISSZASZORÍTJÁK MIKOR A TINI <moderálva> A FŰ MIATT A BŐRTÖNBE ZÁRJÁK..."
  Ezt nagyon megvan mondva:D”
 • 115. degu 2009. november 19. 23:34
  „kezdem azt hinni,h egyes emberek élete abból áll, h felébrednek reggel keresnek egy jó kis fórumot és teleírják mindenféle hülyeségekkel.. szívj el egy dekket, akkor legalább tudni fogod miről beszélsz :D”
 • 114. Intel 2009. november 19. 19:26
  „Akkor miért volt Nálad?
  becsempészték a kocsitokba? :))”
 • 113. énvagyokaz 2009. november 19. 15:16
  „SENKI SEM FŰVEZIK!
  ÍGY JÓ!
  örs vagy kapitányság neke m egyre megy. nem jó hely :)
  na léptem, többet nem írok ide

  bye intel, legyen drogellenes életed!”
 • 112. JunkieBoy 2009. november 19. 12:52
  „Intel...
  Olvastam a témában egy közvélemény kutatást... a rendőr barátaidról.. és a fakabátok kb 40%-a nem szivesen jár el ilyen cuccos ügyekben, de gondolom a 40% 50%-a szintén fogyaszt:)
  Shaki aranyom!
  Nemhinném hogy kissebbségi komplexus, vagy feltünési viszketegségből füvezik mindenki...
  Az igény a drogok után a génekben van bennt... csak a személyiség határozza meg a drog fajtáját...
  Szal nem mindenkinek jön be az alkohol, vagy akármi más... sokmindenkinek a fű sem jön be...
  Én személy szerint azért szivok, mert 1. szeretek szivni...:) 2. Elég stresszes az életvitelem és munkám, ha tévesztek akár emberéletbe is kerülhet, vagy jönnek felém a százezrek... És inkább szivok füvet, minthogy mindenféle szar szintetikus nyugtatót egyek...
  ÉNvagyokaz!
  Utálni kell mindenkit... mint itt a kedves hozzászolók teszik:) ennek van jövője látod:)
  nemám a Love, Unity, meg a Respect....:)
  Itt eggyik sincs meg....”
 • 111. BoB 2009. november 18. 22:54
  „ez 1 kisalföld topik nem a chat .hu. itt hozzászólni kell a cikkhez. nem kommunikálni meg szitkolózni. offolni kéne ezt a semmis semmit itt ...”
 • 110. Intel 2009. november 18. 22:31
  „:)
  Sopronban kapitányság van.
  Fertődön pedig őrs...
  Kérlek pontosabban:)

  Szóval hétvégén megint fűvezel?”
 • 109. énvagyokaz 2009. november 18. 22:00
  „biztos e írások után fognak vádakat emelni ellenünk!
  te nagyon nem vagy tisztába a dolgokkal!

  én egy szavammal sem szidtam a rendőröket! elmondtam a véleményem, mint azt az őrsön is megtettem, persze nem ilyen formában! de a lényeg ugyanaz!
  barátom, lehet már többet éltél mint én de nagyon tudatlan vagy! lehet én is az vagyok....de nem szólok bele olyanba amihez semmi közöm!
  a rendőrségnek az a dolga hogy a törvényeket betartsa, és tudtommal az erőszak törvényellenes. na látod ezért hívnám őket! a gorilla törvényt sért mikor megfogja a nyakam! :) érted?
  ugyanolyan állampolgár vagyok mint te!

  én is szeretlek INTEL majdnem úgy mint a JUNKIEBOY-t :D

  a kelemenannát meg egyenesen imádom :D

  PEACE!”
 • 108. kelemenanna 2009. november 18. 21:44
  „én utálom a drogosokat az alkoholistákat a csöveseket a cigányokat a ribancokat a tini lányokat akik "Szexik" a kemény verőlegényeket a BMWs nagyarcokat...na jó de én antiszociális vagyok. .. *:)”
 • 107. Intel 2009. november 18. 21:38
  „Nagyon komoly bírlak bennetek ezért járok ide:)
  Na meg talán a Soproni RK tagjai is olvassák, így megismerhetik a személyiségeteket.
  Könnyebben hoznak majd ellenetek vádakat:)

  Amúgy ha egy nagy gorilla bántani akar, akkor miért kéred a rendőrség segítségét, mikor most itt szídod öket?”
 • 106. JunkieBoy 2009. november 18. 20:22
  „wehehehe:D”
 • 105. énvagyokaz 2009. november 18. 20:15
  „és igaz a 007 belinkelt egy be<moderálva> picsát aki összeszarta magát. és komolyan azt hiszi hogy ő be van szivva:)
  A FÜVESEK NEM SZARNAK BE :D
  nem tisztelet a kivételnek :D”
 • 104. énvagyokaz 2009. november 18. 20:10
  „az Intel már 3 napja visszajár ide ehhez a cikkhez. nem zavar csak annyi baromságot hordtok itt össze hogy ihajj. HAD DÖNTSE MÁR EL MINDENKI SAJÁT MAGA HOGY MIT CSINÁL AZ ÉLETÉVEL!!! nem feltétlenül lesz hányatott sorsa annak aki elsziv egy héten két cigit. az semmit sem jelent.attól még lehet egy korrekt karierrel rendelkező egyén.
  azt meg hogy ki dalolt ki mesélt ki nyomott fel kit szerintem te nagyon nem vágod! hallod a hideg ráz mikor az énedre gondolok! milyen egy haszontalan ember vagy, hogy ezzel foglalkozol már napok óta? mit érsz el vele?

  nekem pl ha vki megfogja a nyakam, azt kiherélem :) feltéve ha nem egy nagy gorilla akinek egybe van a feje és a válla, mivel a nyakrész nem tudott kifejlődni a sok szteroidtól :)
  de ja ha úgy érzem hogy ő bántani akar engem, kiállok magamért, és ha kell kihívom a rendőröket :)
  mert ugye a nyakelkapás is bűn... sőőőt ....
  INTEL vazze te egy torzult szeményiség vagy!!!

  ne védd a drogosokat, de azért nem kéne ennyire magadra venni ezt a dolgot. végülis neked nem származott belőle problémád. nem értelek.... vagy a fiad félted? <moderálva> ha ő is ugy akarja, bár nem hinném hogy a te fiad rávenné magát.. abba belerokkanna az apuci.. PEACE! én megértelek! csak ne légy hülye :D”
 • 103. Shaki 2009. november 18. 19:47
  „Csak számomra az a szomorú, hogy már ilyen fiatalon... Miért nem lehetett volna várni még vele?:))))
  Hülyeség az egész, hiszem, hogy aki nem akar nem fog. Sem szívni, sem inni, sem drogozni! Olyan érzésem van, hogy a kisebbrendűségi komplekszus visz rá mindenkit arra, hogy szívjon, akkor olyan menőbb meg bátrabb lesz, ha van benne valami!”
122 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A város nyugalma és a közlekedési dugók

Folytatjuk a Mit szeret és mit nem Sopronban? sorozatunkat. Ezúttal Török Zoltán, az MKB-Euroleasing… Tovább olvasom