Kisalföld logö

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 9°C | 14°C Még több cikk.

Folytatódik a Soproni Nyugdíjasegyetem

Közkívánatra október 15-én folytatódik a Soproni Nyugdíjasegyetem.
Az őszi szemeszteren öt előadás várja kéthetente a hallgatókat

– A Nyugat-magyarországi Egyetem rektori hivatalában október elsejétől lehet jelentkezni az NYME és a Kisalföld által közösen rendezendő Soproni Nyugdíjasegyetemre – közölte dr. Merényi Mária főszervező, az egyetem főtitkára. – Telefonon a 99/518-126-os, illetve a 99/518-142-es telefonszámokon fogadjuk az érdeklődők hívását hétköznaponként reggel 8-tól délután 4-ig.

A főszervező elmondta, az őszi szemeszteren Révész József, a Benedek-kar művész-tanára „A muzsika mint kifejező eszköz" címmel, dr. Jánoska Ferenc, az erdőmérnöki kar tanára a „Szélerőművek – zöldenergia kontra természetvédelem", a faipari mérnöki kar professzora, dr. Tolvaj László „Az ezerarcú fa színvilága" címmel tart előadást. A közgazdaság-tudományi kar dékánja, dr. Fábián Attila „Közös építőkockáink – Sopron város fejlődése", míg a mosonmagyaróvári karról érkező professzor, dr. Varga László az „Élet, erő, egészség: a tej és tejtermékek szerepe az emberi táplálkozásban" témakörét részletezi.

Telefonon a 99/518-126-os, illetve a 99/518-142-es telefonszámokon fogadják az érdeklődők hívását hétköznaponként reggel 8-tól délután 4-ig.

A Soproni Nyugdíjasegyetem programjai ezúttal is a GYIK Rendezvényházban lesznek, s leckekönyvet kapnak a hallgatók. A szemeszter záró előadását követően, december 10-én meglepetésműsorral kedveskednek a hallgatóságnak, és értékes nyereményeket sorsolnak ki azok között, akik a leckekönyv bélyegzésével igazolják, a szemeszter valamennyi előadásán részt vettek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Könyv az Ikváról és malmairól

Az Ikván több mint húsz malom működött. Tovább olvasom