Kisalföld logö

2017. 04. 24. hétfő - György 3°C | 15°C Még több cikk.

Földhivatal: Új ügyfélfogadási rendet vezetnek be

Sopron - A jövő csütörtöktől kezdődően megváltozik a Soproni Körzeti Földhivatal ügyfélfogadási rendje. Augusztus 16-tól csütörtökönként zárva tartanak, ilyenkor csak háttérmunka zajlik a hivatalban.


– Új félfogadási rend bevezetésére készül a Soproni Körzeti Földhivatal – tájékoztatta a Kisalföldet Gál László hivatalvezető. – Augusztus 16-tól csütörtökönként zárva tartunk, s ezeken a napokon csak háttérmunka és ügyirat-előkészítések zajlanak. Reményeink szerint ezáltal megrövidülhet az ügyfelek várakozási ideje. Tapasztalatunk szerint ugyanis akár fél órát is igénybe vesz a vállalkozói – földmérői, ügyvédi, s általában több ingatlanra vonatkozó – földmérési, illetve más jellegű adatszolgáltatás, továbbá annak előkészítése: a térképi adatok számítógépes kiolvastatása, koordináták összegyűjtése és digitális módon történő átadása. Ezért gondoltunk arra, hogy – összhangban a városháza rendjével – csütörtökönként zárt ajtók mögött mi is csak előkészítő munkákat végezzünk a lakossági ügyek gyorsabb kiszolgálhatósága érdekében.

Nyitva tartás

A földhivatal (Új utca 26.) hétfőn 8–12, illetve 13–17 óráig, kedden 8–12 óráig, szerdán 8–15 óráig és pénteken 8–12 óráig tart ügyfélfogadást.

Gosztonyi Miklós
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Drasztikus gyógyszerárváltozás

Akad olyan vérnyomáscsökkentő gyógyszer, amelynek ára háromszorosára emelkedett augusztustól, ugyanakkor néhány gyógyszerért kevesebbet kell fizetnünk. Összességében nem a gyógyszerárak növekedtek, hanem a tb-támogatás csökkent drasztikus mértékben. Tovább olvasom