Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 15°C | 29°C Még több cikk.

Fodor Tamás, kérem folytassa!

Harmadszor is Fodor Tamás lesz a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje Sopronban.


- Mit mást is mondhatnék, mit azt: Fodor Tamás, kérem folytassa! - fogalmazott Firtl Mátyás, a Fidesz-KDNP választókerületi elnöke. - A jelenlegi polgármester és csapata szép eredményeket ért el az elmúlt években.

Összességében 32 milliárd forinti pályázati pénz érkezett a városba. A nehéz, 2010-es évek után fejlődő pályára állt Sopron. Meglátszik minden a sportélten, a kultúrán át a közhangulatot befolyásoló intézkedésekig, mint például az útfelújítás, vagy éppen a Fő tér megszépítése, a barlangszínház korszerűsítése. Mindezeket egy kiadványban is összefoglalták.

Firtl Mátyás kiemelte, a képviselőjelöltek névsora is véglegessé vált.

Fodor Tamás kifejtette: köszöni azt a bizalmat, amely szerint a Fidesz-KDNP ismét őt kérte fel a jelöltségre.

- Októbertől hosszabb, öt éves ciklus kezdődik az önkormányzatok életében - fogalmazott a jelenlegi városvezető. - Az elmúlt nyolc évben Sopron gazdasága megszilárdult, az adósságtól pedig megszabadult a város. A jövőben az új kihívásoknak megfelelve, a Sopron érdekében kell folytatni a csapatmunkát.

Korábban írtuk:

A címben feltett kérdés majd október 12-én eldől, az viszont már ma hivatalossá válik, hogy ki lesz a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje Sopronban.

Sajtótájékoztatót tart ugyanis pénteken délután "Firtl Mátyás, Sopron és környéke országgyűlési képviselője, a Győr-Moson-Sopron megyei 4. számú választókerület elnöke és dr. Fodor Tamás polgármester".

A sajtótájékoztató témája: a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjének bemutatása.

Portálunk úgy tudja, hogy a pártszövetség színeiben Fodor Tamás indul majd a posztért majd az október 12-i önkormányzati választáson.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Németh: tönkrevágják a vágta miatt a sportpályát

A Széchenyi Vágta várhatóan a nyári szünet hátralévő idejére használhatatlanná teszi a sportpályákat… Tovább olvasom