Kisalföld logö

2018. 11. 13. kedd - Szilvia 9°C | 17°C Még több cikk.

Foci: Egerben cél az NB II-es szereplés, Sopron nélkül

Megszületett a megegyezés: stabil körülmények között dolgozhat a jövőben is az Egri FC.


A napokban számos tárgyalást folytattunk a jövőről, voltak viták, de abban egyetértettünk: Egerben tovább kell folytatódnia a sikeres munkának, együtt kell, hogy tartsuk a jól működő, bajnokesélyes csapatot. Fontos célunk, hogy az Egri FC magasabb osztályba léphessen, és a kiváló utánpótlás munka is folytatódhasson.

A hétfő reggeli tárgyalások után többször egyeztettünk, kedden délelőtt született megállapodás: s ez meggyőződésünk szerint megteremtette a klub stabil működésének további feltételeit.

A városi közgyűlés jövő héten szavaz a 2011-es költségvetés számairól, a büdzsében idén is jelentős tétel szerepel a labdarúgás támogatására. A döntést követően az összeget Eger városa ütemezetten az egyesület rendelkezésére tudja bocsátani, s ez a szándék és lehetőség a szponzori összegek mellett elegendő lesz.

Szeretnénk megnyugtatni a játékosokat: nyugodtan dolgozzanak tovább, ezt Egerben továbbra is azzal a stabil háttérrel tehetik, melyről eddig széles körben ismert volt a város és az Egri FC.

Szeretnénk megnyugtatni a szurkolókat is: a célkitűzés továbbra is a bajnoki cím, az NB II-es szereplés kiharcolása és biztosítása. A 2011-es költségvetési évre megállapodásunk szerint biztosított a klubfinanszírozás kérdése.

Előzmények:

Hétfőn egész nap tárgyaltak Egri FC Kft. tulajdonosai az egri városvezetéssel. Döntés kedden várható.

Az Egri FC Kft. tulajdonosai azt közölték hétfőn este, hogy számukra vállalhatók az egri önkormányzat ajánlata.

- Az URFA Kft. részéről elkötelezettek vagyunk abban, hogy legyen folytatás. Mellszélességgel azon vagyunk, hogy továbbra is jó csapattal érjen el sikereket a listavezető gárda, és úgy érezzük, az önkormányzat is erre törekszik. Ezzel együtt döntés még nem született, de reméljük, hogy előbb-utóbb megoldódnak a problémák – tudta meg a heol.hu Urbán Miklós tulajdonostól.

Az egri önkormányzatnál portálunkat úgy tájékoztatták, hogy végső döntés kedden várható.

Mint arról portálunkon beszámoltunk, egy informális beszélgetésen felmerült: adott esetben Sopron megvenné az NBIII keleti csoportját vezető Eger indulási jogát. Ennek egyik feltétele, hogy a Heves megyei csapat feljusson a másodosztályba.

Portálunk információi szerint az SVSE egyik képviselője és az egri klubot működtető kft. között folyt ez a hivatalosnak semmiképpen nem nevezhető „egyeztetés".

Akkor megírtuk: sem a soproni városvezetés, sem az SVSE, sem Gőbl Gábor nem tárgyalt ez ügyben az egriekkel.

Olvasóink írták

 • 4. zeta62 2011. február 17. 00:50
  „Nem zörög a haraszt...”
 • 3. okos_jóska 2011. február 16. 01:08
  „Jól látom, hogy most már a második (!!!) Kisalföld-cikk jelenik meg rövid időn belül A SEMMIRŐL???
  Pontosabban ARRÓL, AMI NEM IGAZ???
  AMI NINCS ÉS NEM IS VOLT SOHA???
  Se Sopron nem akarta egy percig se, hogy az Eger focicsapata (vagyis az NB II-es indulási joga) ide kerüljön, se az Eger nem akart soha ilyesmit.
  Csak valaki hallotta, hogy valaki látta, hogy valaki mondta, hogy valaki hallotta.
  No comment.
  Nincs hír, kedves Kisalföld?
  Adok tippet szívesen.
  Például meg lehetne írni, hogy sötét éjszakákra lehet számítani Sopronban, mert Kiss Jani azt mondta Nagy Gizinek, hogy lehozza neki a csillagokat az égről. Ez a cikk aztán majd jó lenne arra, hogy itt a fórumon egy csomóan jó nagyokat kommentezhesssenek a soproni közvilágításról, vagy arról, ami éppen az eszükbe jut.
  Adok egy okossssjosska-dijjjat a kissssalföldnek.”
 • 2. mindigatutit 2011. február 15. 15:54
  „nem értem ezt a cikket.világosan megmondták,hogy senki nem tárgyalt az egriekkel,akkor most minek kell még ezzel foglalkozni.mi közünk az egri közgyűléshez??!!”
 • 1. fcsopron60 2011. február 15. 13:40
  „Nevetsége az az egész!
  A Soproni városvezetés saját magát nevetteti ki,már 6 éve!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közgyűlés Fertődön: elfogadták a költségvetést

A szűkös költségvetés miatt a fertődi képviselő-testület lemondott a Dori Motel Camping elővásárlási… Tovább olvasom