Kisalföld logö

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 4°C Még több cikk.

Firtl Mátyás: Németh Imre az álhírek és valótlanságok útvesztőjébe került

A baloldal álhíreket gyárt, mi folytatjuk a fejlesztéseket! - jelentette ki Firtl Mátyás (Fidesz-KDNP) Sopron országgyűlési képviselője.
  

Mindenekelőtt most is megköszönöm Sopron és környéke polgárainak, hogy fáradozásuk nem volt hiába való. Felismerték itt Sopronban és környékén, hogy a Fidesz-KDNP-re bízták jövőjüket. Ennek köszönhetően Orbán Viktor és kormánya, a Fidesz-KDNP Szövetsége Sopront, és környékének több települését kimentette az adósságcsapdából, amelybe Sopront az MSZP-s városvezetés sodorta - reagált a csütörtöki sajtótájékoztatóra Firtl Mátyás (Fidesz-KDNP), Sopron országgyűlési képviselője.

A baloldal álhíreket gyárt, mi folytatjuk a fejlesztéseket A kormány és a helyi politikusok összefogása mindig eredményre vezetett.

A Fidesz kormány megépíti az M85 kétszer kétsávos utat, amit a MSZP 2002-2010 között képtelen volt megvalósítani az Európai Uniós forrásokból.

Németh Imre az egészségügyért aggódik, csak nagyon feledékeny, mert itt fejlesztés csak polgári kormányok alatt volt, mint ahogy most is 7 milliárdos fejlesztés folyik a Soproni Gyógyközpontban. Az ő idejük alatt gyertyás tüntetéssel tiltakoztunk azokért a leépítésekért, amit ők végeztek.
A The Guardian felmérésre hivatkozik, csak éppen nem tudja, hogy mi a soproni kórházban a valóság!

Aggódik az iskolákért, - egyet sem zártak be. Vezetőik és pedagógusaik eddig soha nem látott béremelésben részesültek és részesülnek.

„Győr fele terelik a közlekedési útvonalakat" – ekkora hozzá nem értést, egy magát politikusnak valló elnökségi tag nem tehet akkor, amikor rövidesen már Csornánál van az M85 – és folytatódik Sopron-országhatárig.

Az egyetem sorsáért aggódik, de tenni érte nem tud, nincs abban a helyzetben. Tenni csak mi tudunk és teszünk is.

Németh Imre törődjön bele, hogy a Soproniak, a környékbeliek tudják, hogy tőle és társaiktól kell megvédeni a várost és környékét, hogy még egyszer ne fordulhasson elő, hogy adósságcsapdákba viszik a várost-
Nyugodjon bele, lesz gyorsforgalmi út, a logisztikai központ lehetősége adott, a világszínvonalú egészségügyi központ kialakítása folyik.

A napjainkig megvalósult eredmények: Németh Imre, nem az ön és a baloldal tevékenysége nyomán, hanem a Fidesz-KDNP-nek,  dr. Molnár Ágnes, jómagam és Dr. Szájer József munkájának köszönhetőek.


Azon leszünk, mint ahogy miniszterelnök úr is fogalmazott:
„Sopron, kikerülve a „zsákból", amibe Trianon után került, ismét az ország egyik főutcája lesz! A város és lakói megérdemlik, hogy részesei legyenek ennek az új, mindenkit érintő folyamatnak, amelynek révén Sopron ismét a régió gazdasági, szellemi–kulturális és turisztikai központjává válik."

Az a teljesítmény, amit a kormány a magyar emberek áldozatvállalásával, a soproniak áldozatvállalásával elért, bizonyíték arra, hogy mi meg is valósítjuk, amit ígérünk!

Javaslom Németh Imrének, hogy ne üzengessen, hanem bizonyítsa be, hogy hol és mikor tett már valamit a városért. Azt gondolom, hogy ha Szájer Józsefhez fordult, akkor mégis csak a Fideszesekben bízik, s nem párttársaiban - zárta Firtl Mátyás.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyugat-magyarországi Egyetem - Szombathely nem válik le Soprontól

A napokban ismét felmerült, a Savaria Egyetemi Központ leválna az NYME-től. Egyelőre minden marad a… Tovább olvasom