Kisalföld logö

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 13°C | 27°C Még több cikk.

Firtl Mátyás: ´hazugságokat állítanak rólam a szocialisták`

Hazugságsorozatot tartalmazó szórólapot juttattak a napokban a postaládákba a szocialisták - jelentette ki Firtl Mátyás (Fidesz-KDNP).

- A szocialisták 2006-ban hazugsággal jutottak hatalomra, és utána is "hazudtak reggel, délben, meg este" - kezdte szerdai sajtótájékoztatóját Firtl Mátyás, (Fidesz-KDNP) soproni 4. számú választókerület képviselőjelöltje.

- Most újból elővették az egyetlen kampányeszközüket: ismét hazugságsorozatot tartalmazó szórólapot juttattak el a térségbeli postaládákba. Mint Sopron és környéke országgyűlési képviselőjelöltje kikérem magamnak a "tényként" beállított MSZP-s valótlanságokat.

Firtl Mátyás így folytatta: "hazugság, hogy trafikos vagyok. nincs és soha nem volt trafikom, miként vállalkozásom sem. Nem igaz, hogy bármiből is évi 140 millió forintos bevételem keletkezett volna. A magam és a Fidesz nevében utasítom vissza a trafikmutyi és földmutyi alpári stílust. Ezekhez soha nem volt közöm".

- Az "otthonunk szégyene" valójában az, hogy a baloldali érdekszövetség, akik már egyszer közösen tönkretették az országot a legaljasabb eszközökkel, az emberek szemébe hazudva, rágalomhadjárattal, senkit és semmit nem kímélve akar újból választást nyerni - folytatta Firtl Mátyás.

- A soproni MSZP-nek inkább az úgynevezett Simon Gábor üggyel kellene foglalkoznia. Nehogy kiderüljön, hogy az egykori képviselőnek voltak gyanús helyi esetei.

A kisalfold.hu kérdésére, amely szerint a szórólappal kapcsolatban tesz-e feljelentést , Firtl Mátyás elmondta: jelen pillanatban gőzerővel április hatodikára készülnek.

- A választások után, a Fidesz jogi képviselőjével egyeztetve lehet dönteni az esetleges jogi lépések meghozataláról - közölte.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Borsó nagyságú jégszemek zúdultak Sopronra - fotó

Ez volt a szezon első zivatara Sopronban. Tovább olvasom