Kisalföld logö

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -6°C | 2°C Még több cikk.

Fidesz: Szívesen adják az ajánlószelvényt

Már megvan a szükséges mennyiség, a kopogtatócédulák gyűjtését tovább folytatják a rendelkezésre álló határidő lejártáig.

– Sok szeretetet és biztatást kapok a választóktól a kopogtatócédulák gyűjtése során – jelentette ki Táp Lászlóné, a 12-es választókerület Fidesz–KDNP-s képviselőjelöltje tegnapi sajtótájékoztatóján. – Az emberek szívesen adják az ajánlószelvényüket. Személyesen és segítőim útján igyekszünk mindenkihez eljutni.

A jelölt hozzátette, bár már megvan a szükséges mennyiség, a kopogtatócédulák gyűjtését tovább folytatják a rendelkezésre álló határidő lejártáig. Szeretnének minél több választóval kapcsolatba kerülni, személyesen találkozni és beszélgetni velük, hogy még jobban megismerjék az igényeiket.

Abdai Géza, a Fidesz helyi elnöke szerint pártjuk támogatottsága jó, a körzetben élők értékelik azokat a fejlesztéseket és fejlődést, amelyek a jelenlegi városvezetésnek köszönhetően megvalósultak a városban és a körzetben. Jelöltjükben ennek a fejlődésnek egyik letéteményesét látják.

Olvasóink írták

 • 10. Jöttmentek 2012. augusztus 26. 14:38
  „Ha csak azok szavaznak rájuk, akik jobb életszínvonalon élnek, mint 2-3 éve, akkor nincs gond!”
 • 9. iparos 2012. augusztus 26. 12:01
  „A sorsa mindenkinek a saját kezében van! Akinek ez tetszik, akkor szavazzon a FIDESZ-re. Addig ugy sem lesz változás, amig egy helyi képviselö a pártja szekerét tolja! Megélhetési pölitikusok ezek, egytöl-egyig! Pl: nem hiszem el, hogy a 2 év alatt, egyetlen jo ötlete ne lett volna ellenzéki képviselönek, amit meg lehetett volna szavazni a város érdekében!”
 • 8. Abalajobb 2012. augusztus 26. 08:25
  „A modern "csengőfrász" miatt, ahol kérik és az illető városi alkalmazott, adózó stb. persze, hogy odaadják a cédulát... 2012-ben a listák és a munkahely elvesztése félelmében a Kedves Vezetőnek mindnt... Más kérdés, hogy a fülke magányában mi történik... A zemberek megtanulták rövid idő alatt a kettős beszédet.. Amint az ötvenes-hatvanas években más mondtak az iskolában, a munkahelyen, mást otthon, a család, a barátok között...”
 • 7. Abalajobb 2012. augusztus 26. 07:14
  „Az MSZP is összegyűjtötte a cédulákat, mégha erről hallgat is a sajtó. Az Abdai-féle duma ellenkezőjét hallani az emberektől... Várják az országos és a helyi változást. Sok a fásult, kiábrándult ember, az ötvenes éveket emlegetik... Az ország és Sopron belefáradt az unortodox dumába, a lecsúszásba... A kétharmad összement, mint samu nadrágja, nem "áll, mint a cövek"...”
 • 6. bali00004 2012. augusztus 25. 15:58
  „mocskos Fidesz!”
 • 5. vitriol2 2012. augusztus 25. 11:22
  „4-es.
  hát mit gondolsz miért akarja a pávatáncos bevezetni a regisztráciot?
  sokan az utolsó nap döntik el, hogy mennek vagy nem.A fülkések fossnak, mivel nagy a bizonytalanok száma-akik nem nyilvánitaka vélemény "kérdezőbiztos" elött(mert...??) de a szavazo fülke világában, már igen.
  tudod a pávatáncos első uralkodásának végén is minden közv.kutatoknál(jocskán) ők vezettek, de jöttek a "bizonytalanok" és elkergették öt és csapatát. a pávatáncos nem felejt-”
 • 4. Figyelő2012 2012. augusztus 25. 09:55
  „Nekem az a tapasztalatom, hogy akiket én ismerek, azok azt mondják, hogy ezekre sohasem szavazok, vagy azt mondják, hogy őket nem érdekli a politika és el se mennek szavazni.

  Az igazi mérce a választás lesz!
  Én azt mondom, hogy ezeknél még a Jobbik is jobb!”
 • 3. zsi-ci 2012. augusztus 25. 08:56
  „Vagy inkább félnek! A hivatalokban,meg a többi állami munkahelyeken kötelező odaadni a fidesznek a kopogtatót,különben fel is út le is út:(”
 • 2. vitriol2 2012. augusztus 25. 08:11
  „1. miracle 2012.08.24. 21:41
  akik meg véletlenül nem a kubatovi lista pozitiv előjelö oldalán szerepelekt és "megkeresték- azok pedig-megismere a fülkés forradalom ténykedését-nem mondtak semmi "rosszat" roluk.tudod mint a régi komcsi világba, ki mert akkor-nyiltan- rosszat mondani roluk.”
 • 1. miracle 2012. augusztus 24. 21:41
  „Persze, hogy szívesen fogadják őket, mivel a helyi Kubatov-lista alapján csak azokat keresik fel, akiket úgymond érdemes.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az Iváncsics Pincészet borai az első helyeken

A VIII. Iparos Borversenyt rendezték pénteken a Pannónia Med Hotelben. Tovább olvasom