Kisalföld logö

2016. 10. 26. szerda - Dömötör 8°C | 15°C

Fiatalon kapott elismerést

Az ország egyik legnagyobb tankönyvkiadója „Zenit 41 Apáczai Diploma Díjat" adományozott Halvax Juliannának.

A soproni Hunyadi-iskola tanítója, napközis vezetője a „Tanítás-tanulás" című módszertani folyóiratban közölt szakmai publikációi, valamint tankönyvbírálati munkái elismeréséül kapta a díjat.

Az Apáczai Alapítvány a díjjal azokat jutalmazza, akik pályájuk során legalább tízéves gyakorlattal – 41 éves korukig – kiemelkedőt nyújtottak. A 32 éves Halvax Julianna e kritériumnak épphogy megfelelt, tíz éve szerzett pedagógusi diplomát. Ez azt jelenti, hogy ennél fiatalabban senki nem kaphatta volna meg az elismerést.

Halvax Julianna a budapesti díjátadón, kezében az elismeréssel. Balra Esztergályos Jenő, a könyvkiadó ügyvezető igazgatója, alapítója, jobbról Takács Miklós, az Apáczai megyei szakreferense. Fotó: Maj
Halvax Julianna a budapesti díjátadón, kezében az elismeréssel. Balra Esztergályos Jenő, a könyvkiadó ügyvezető igazgatója, alapítója, jobbról Takács Miklós, az Apáczai megyei szakreferense. Fotó: Major Tamás


– A napközi otthonos szabadidős projektfoglalkozásokról évek óta rendszeresen írok tematikus cikkeket.

Eddig két alsó tagozatos tankönyv bírálatát végezhettem el. Öt éve pályázat útján nyertem el ennek lehetőségét, míg a második alkalommal már felkértek a szakmai munkára – fogalmazott Halvax Julianna. – Örökös a kétely bennem: vajon jól végzem munkámat? Azt mondják, ha az orvos hibázik, az hamar kiderül, ha a pedagógus, az csak nagyon soká.

Éppen ezért döntöttem úgy, hogy három értéket akarok minden gyereknek közvetíteni: a tisztességet, a szorgalmat és a hazaszeretetet – mondta a kitüntetett zárszóként.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Segítség a pályaválasztás előtt: karrier nap Sopronban

A karrier nap célközönsége egyrészt a pályaválasztás előtt álló fiatalok másrészt személyzeti… Tovább olvasom