Kisalföld logö

2018. 08. 18. szombat - Ilona 18°C | 29°C Még több cikk.

Fertőrákos: még nincs időpont az útjavításra

Rendkívül rossz állapotban van a Fertőrákost Szentmargitbányával összekötő út minősége. A felújítás időpontjáról még mindig nem tudni.

A múlt héten számoltunk be a Fertőrákos és Szentmargitbánya közötti út minőségének jelentős romlásáról. Azóta számos olvasónk érdeklődött, mikor kezdődhet meg a felújítás, ami azért is lenne időszerű, mert a tavasz beköszöntével egyre többen keresnék fel a Páneurópai Piknik emlékhelyét, emellett az Ausztriába irányuló forgalom sem lett kisebb. A városháza szóvivője múlt heti cikkünk megjelenésekor elmondta, az önkormányzat a szükséges javításokat elvégzi, ennek időpontjáról azonban jelenleg sem tudott új információval szolgálni.

Olvasóink írták

 • 4. passátos 2010. március 05. 19:42
  „Mondjátok már meg végre, hogy miért mindenben csak a politikát látjátok??? Így a Fidesz úgy az Mszp! Nem tök mindegy se így se úgy nem lesz egyszerű dolga egyiknek sem!! És őszintén mi köze egyiknek is ehhez a cikkhez!?
  Valakinek meg kéne csinálnia az biztos, csak egyet kérek ne ilyen szar minőségben!!!”
 • 3. zooberon 2010. március 04. 21:37
  „Akkor áprilistól dobhatod ki a tv-det az ablakon <moderálva>”
 • 2. psanyi 2010. március 04. 10:37
  „Jöjjön bárki, csak Orbánt meg a Fodort ne lássam :)”
 • 1. modernsopron 2010. március 04. 09:03
  „Valószínüleg nem jár arra politikus - ugye az Abdai és a Fodor a Löverekben, Simon viszont a Koronázódombon (ironikus) lakik. És a Merkel se jön idén. Akkor....várunk még a felújítással! Mindegy az a pár száz autó ami ott megy naponta, ezek úgyis "csak" Ausztriába mennek, maradjanak itthon a szép Magyarországon ahol majd jön a messziász és kitünö lesz az élet minösége, amikor jön a FIDESZ!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csontváz az ásatáson - a régészek nem számítottak rá

Csontváz került elő a föld alól a soproni Fő tér felújításakor. A régészek nem számítottak ilyen… Tovább olvasom