Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Fertőhomoki az Év Falusi Vendégfogadója

A fertőhomoki Márk Attiláné húsz éve működteti családi vállalkozásként a vendégházát. Idén ők kapták az Év Falusi Vendégfogadója címet.

Márk Attilánénál jobb helyre nem is kerülhetett volna ez a díj Győr-Moson-Sopron megyében. Neki és családjának köszönjük eddigi munkáját, és számítunk rá, hogy Erzsi még sok-sok évig példát mutat kezdő és a már némileg tapasztaltabb szállásadóknak is - idézte a díjátadó ünnepségen elhangzott méltatást a Falusi turizmus blog.

A teljes szöveg ide kattintva érhető el >>

- Egyáltalán nem számítottunk erre az elismerésre, bennünket is meglepett - mondta el portálunk megkeresésére Márk Attiláné. -A rangos cím egyben nagy felelősséggel is jár, ugyanis példát kell mutatni a velünk hasonló vendégházaknak. Mi a jövőben is tesszük a dolgunkat és a legjobb tudásunk szerint fogadjuk a hozzánk érkező turistákat. Mindig megvendégeljük őket a diókból készült különféle termékekkel.

Márk Attiláné vendégháza, amely idén húsz éves, szó szerint családi vállalkozásban működik. Mindenki kiveszi részét a munkából. S folyamatosan fejlesztenek, hogy a legkülönfélébb igényeket is kiszolgálhassák.


 Megérdemelt cím


Az idén húsz esztendős Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége, a FATOSZ márciusban tartotta meg idei első konferenciáját Budapesten a " Vidéki örökségeink a Kárpát -medencében " címmel, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkárságának támogatásával. Ezen a konferencián kerültek kiosztásra a FATOSZ falusi vendéglátó díjai.

Ez alkalommal az Év Falusi Vendégfogadója díjat a Nyugat-Dunántúli Régióban Márk Attiláné kapta megérdemelten (Márk Vendégház, Fertőhomok) - számolt be a Falusi turizmus blog.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Keveset tudnak a diákok a pénzről

A középiskolások pénzügyi ismereteinek bővítését tűzte ki célul az Econventio Közhasznú Egyesület. Tovább olvasom