Kisalföld logö

2018. 07. 19. csütörtök - Emília 18°C | 28°C Még több cikk.

Fertőendrédi tragédia: előzetesben marad az anya, akinek meghalt a kislánya

A gyanú szerint az anya halálosan megsebesítette nyolc hónapos kislányát.
A Győri Járásbíróság nyomozási bírája egy hónappal – 2017. október 11. napjáig -  meghosszabbította annak az édesanyának az előzetes letartóztatását, akinek gyermeke 2016-ban ismeretlen körülmények között meghalt.

A bíróság az ügyész indítványának részben helyt adott, a halált okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja továbbra is fennáll - tájékoztatott dr. Havasiné dr. Kulcsár Petra, a Győri Törvényszék sajtószóvivője.

A bíróság az előzetes letartóztatást indokoltnak látta fenntartani a gyanúsított szökésének, elrejtőzésének veszélyére és arra is figyelemmel, hogy a gyanúsított – büntetett előéletére, a terhére rótt cselekmény jellegére és elkövetési módjára tekintettel – szabadlábon történő védekezése esetén újabb szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követne el.

A döntés jogerős.

Mint arról tavaly októberben beszámoltunk, a 28 éves N. M. alig több mint 7 hónapos kislányát holtan találták Fertőendréden. A Kisalföld információi szerint akkor az anya azt állította: semmire nem emlékszik a történtekből. Hogy ez így van-e, vagy sem, egyszer talán kiderül. Mindenesetre amikor párja hazajött: ő csak ült az ágyon, meredt maga elé, s kisbabája holtan feküdt előtte.

Már az elején kiderült: esésnek, puffanásnak aligha lehetnének olyan nyomai, mint amiket ezen a csöpp testen találtak. Mindkét halántékán és a tarkóján zúzódások, bevérzések árulkodnak a szörnyen brutális bántalmazásról, amivel anyját alaposan gyanúsítják. Főként azért őt, mert senki más nem volt akkor rajtuk kívül a lakásban.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Így startol a bunkó a kanyarodó sávból Fertőszentmiklóson - videó

Így startol a bunkó a kanyarodó sávból Fertőszentmiklóson - videó
A videón látható balesetveszélyes manőver szinte mindennapos Fertőszentmiklóson. Tovább olvasom