Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Fertődiek a ˝Nagy vagy!˝ tévévetélkedőn

A fertődi általános iskola diákjaiból és szülőkből álló csapatát is láthatjuk a TV 2 csatorna vasárnap reggel 9.20-kor kezdődő Nagy vagy! című vetélkedőjében.

Kétszázezer, illetve egymillió forintért – s egy tunéziai üdülésért – zajlik a küzdelem.

Diákokból, szülőkből s celebekből álló csapatok küzdenek egymással a Nagy vagy! című országos vetélkedősorozatban, amelynek legközelebbi adásában a fertődi Babos József Térségi Általános Iskola szülő-gyermek együttese is szerepel. (Az intézmény nemrég vette fel a kántortanító nevét. A névadó és leszármazottai több mint száz éven át tevékenykedtek, tanítottak, generációkat neveltek fel Fertődön.)

A képen balról jobbra: Horváth Kristóf, Végerbauer Roberta, Végerbauer Róbert, Eőri Attila, Eőri Attiláné, Tóth Katalin, Hencz Kamilla, Vincze Ottó, Hencz Gáborné, Magyar István.
A képen balról jobbra: Horváth Kristóf, Végerbauer Roberta, Végerbauer Róbert, Eőri Attila, Eőri Attiláné, Tóth Katalin, Hencz Kamilla, Vincze Ottó, Hencz Gáborné, Magyar István.

– A neten érkezett felhívásra mi is jelentkeztünk. Nagy örömünkre értesítettek bennünket, hogy további 47 iskola mellett mi is lehetőséget kapunk a fordulónkénti kétszázezer forintos sportszercsomagért, illetve a végső győzelemért járó egymillió forintos díjért való versengésre. A győzteseknek tunéziai üdülés is jár – fogalmazott Garab Gáborné iskolaigazgató. – Négy felnőtt, öt gyerek és egy celeb csapatkapitány alkot egy együttest. Nálunk Vincze Ottó egykori válogatott focista a kapitány. Diák, szülő, tanár lelkesen készül a megmérettetésre, hiszen különböző játékos szárazföldi és vizes feladatok várnak ránk a budapesti BAH-csomóponti sportkomplexumban. A vizes tréninget a közeli SáRa termálban gyakoroltuk, hiszen – többek között – gumicsónakból pénzhalászat is a feladatok között szerepel. Ezúton is köszönjük a szülők, a kollégák – legfőképpen a felkészítő tanár, Horváthné Budai Erika – és más támogatóink segítségét – zárta Garab Gáborné igazgató.

Olvasóink írták

  • 1. gall 2010. április 04. 14:20
    „Hajrááááá !!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Káoszra felkészülni: elkezdődött a Győri út átépítése

A város bevezető útján, a Lidl áruház megnyitása előtt egy hidat kell építeni, valamint kialakítják… Tovább olvasom