Kisalföld logö

2017. 02. 22. szerda - Gerzson Még több cikk.

Felújításra vár a játszótér

A tavalyi elmaradt felújítás után nyár közepére végre megszépülhet a GyIK játszótere.

A GyIK játszóterének felújítását tavaly ugyan beharangoztuk, az ígért munkálatok mégsem valósultak meg. Idén újból felmérték a játékokat, a ház igazgatója bízik benne, hogy nyár közepére megszépülhet a játszótér.

A Gyermek- és Ifjúsági Központ hét éve kialakított játszótere a városban az egyik legkedveltebb. A színesre festett fajátékok azonban rendszeres karbantartást igényelnének. Információnk szerint a központ teljes szabadidőparkjának felújítására az önkormányzat tavaly 2,5 millió forintot nyert pályázati úton, mégsem történt semmi.

– Sajnos még a tavaly elnyert pályázati összeg sem elegendő az összes tervünk megvalósítására. A napokban az önkormányzat munkatársai felmérték a területet és reményeim szerint a nyár közepére már megszépülhet a játszóterünk – mondta el érdeklődésünkre Sógor Ferenc igazgató. – A ház költségvetéséből nem tudnánk megvalósítani a játszótér teljes felújítását, hiszen nemcsak festés, javítások váltak időszerűvé, hanem a talaj újrafüvesítését, padok elhelyezését is meg kell oldani.

A munkálatok konkrét időzítéséről és a rendelkezésre álló forrásokról megkérdeztük a városüzemeltetési irodát is. Az elmúlt négy napban azonban többszöri megkeresésünk ellenére a városházán nem volt olyan szakember, aki a játszótér kapcsán néhány mondatban tájékoztatni tudta volna szerkesztőségünket.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kezdődhet a Deák tér felújítása

Új fejezet kezdődött a Deák tér felújításának ügyében. Az önkormányzat immár a jogerős építési engedély birtokában aláírhatja a VÁTI Kht.-vel a pályázaton elnyert közel 600 millió forint lehívásáról szóló szerződést, és ősszel megkezdődhet a tér sokáig húzódó rekonstrukciója. Mint ismert, a Deák Tér Fórum elnevezésű civil szerveződés megfellebbezte az építési engedélyt. Tovább olvasom