Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 7°C Még több cikk.

Felsőfokú vasúti árufuvarozási képzést indított a GYSEV CARGO

Elméletben és gyakorlatban is képzettebb szakembereket foglalkoztathat a jövőben a GYSEV CARGO Zrt.


Felsőfokú vasúti árufuvarozási képzésben vehetnek részt a GYSEV CARGO Zrt. munkatársai. A vasúttársaság és a Baross Gábor Oktatási Központ között létrejött megállapodás értelmében a több mint kétszáz órás, akkreditált képzés Sopronban zajlik.

Elméletben és gyakorlatban is képzettebb szakembereket foglalkoztathat a jövőben a GYSEV CARGO Zrt. A vasúttársaság munkatársainak ingyenesen biztosítja a felsőfokú képzést, a résztvevőknek ráadásul utazniuk sem kell, hiszen az oktatás Sopronban zajlik, a GYSEV, valamint a Nyugat-Magyarországi Egyetem épületeiben.

A megnyitó.
A megnyitó.


A cél olyan munkavállalók képzése, akik a vasúttársaság üzleti céljait szem előtt tartva képesek az árufuvarozási tevékenység megfelelő végzésére, megszervezésére és végrehajtó szintű irányítására. Emellett fontos, hogy képesek legyenek szakmai kérdésekben határozott, azonnali intézkedésekre, illetve a vonatkozó szabályozások alkalmazására, szakterületüket és munkájukat érintő tevékenységek megszervezésére, irányítására és ellenőrzésére.

A résztvevők képzést kapnak többek között a vasúti forgalmat érintő vámeljárási kérdésekről, veszélyes áruk szállításáról, bel- és külföldi árufuvarozási szabályokról, fuvareszköz gazdálkodásról, ill. üzemirányítási ismeretekből.

A résztvevők.
A résztvevők.


„Az árufuvarozás folyamatosan változó szakterület. Fontos, hogy munkatársaink a legkorszerűbb tudás birtokában végezhessék tevékenységüket, hiszen ezzel is javítjuk szolgáltatásaink minőségét. Külön öröm számomra, hogy helybe hoztuk a tudást, Sopronban indíthattuk el a fél éves, kihelyezett vasúti árufuvarozási képzést" – mondta Skála János, a GYSEV CARGO Zrt. vezérigazgatója.

A felsőfokú képzés tananyagát közösen állította össze a GYSEV CARGO Zrt., valamint a MÁV Szolgáltató Központ Zrt. Baross Gábor Oktatási Központja. Az oktatásban mind a vasúttársaság, mind pedig az intézmény szakemberei részt vesznek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Takács Ádám - Egyhamar nem lesz gyorsforgalmi Sopronnál

Újabb hangzatos bejelentésekkel akarják megetetni a soproniakat a Fidesz politikusai - fogalmazott… Tovább olvasom