Kisalföld logö

2017. 04. 24. hétfő - György 3°C | 15°C Még több cikk.

Féláron strandolhatnak a diákok Sopronban és a Fertő tavon

Egész nyáron ingyen oktatják az érdeklődő gyerekeket és fiatalokat az evezős sportokra a Fertő tavon.
Idén is ötven százalékos kedvezményben részesülnek mindazok, akik diákigazolványukat felmutatják a Soproni Vízmű Zrt. által üzemeltetett standokon – jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján Rádonyi László vezérigazgató és Simon István alpolgármester.

A Tómalom fürdőn, a Fertő tavon, illetve a Lővér uszodában a féláras kedvezményt igénybe vehetik a nem soproniak is, amennyiben érvényes diákigazolványuk van.

A jegyárak különbözetét az önkormányzat a szezon végén megtéríti a vízműnek – derült ki a tájékoztatón. Rádonyi László azt is elmondta, tavalyhoz képest nem drágultak a belépőik és továbbra is érvényben vannak családi kedvezményeik is – erről bővebben tájékozódhatnak a fürdőzők a társaság honlapján.

További jó hírekkel is szolgáltak a sajtótájékoztatón. Nyikos Tivadar, a Garabonciás Diák Sportegyesület elnöke bejelentette, egész nyáron ingyen oktatják az érdeklődő gyerekeket és fiatalokat az evezős sportokra a Fertő tavon. A Fertő Tavi Vitorlás Szövetség szintén nagy hangsúlyt fektet az ifjúsági programokra, így várják a vitorlázás iránt érdeklődő diákokat, mondta el Schneider István elnök.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Erdélyben is fellépnek a soproni színészek

Aláírták a soproni teátrum és a mikházi Csűrszínház közötti együttműködési megállapodást. Tovább olvasom