Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Fegyvereket rejtegetett a soproni lakásban, elfogta a TEK a férfit - videó

A Soproni Rendőrkapitányság a 27 éves férfit tizenegy rendbeli betöréses lopással gyanúsítja, vizsgálja más erőszakos bűncselekményekben betöltött szerepét.

A Terrorelhárítási Központ műveleti egységei a Soproni Rendőrkapitányság felkérésére 2014. február 18-án 6 órakor elfogták azt a 27 éves férfit, aki Sopronban egy bérházi lakásban fegyvereket rejtegetett.

A soproni nyomozók a házkutatás során két gáz-riasztó pisztolyt, három távcsöves légpuskát, símaszkot és kábítószergyanús anyagot foglaltak le, a lakásban tartózkodó két férfit előállították.


A Soproni Rendőrkapitányság az eddig rendelkezésre álló adatok alapján tizenegy rendbeli betöréses lopással gyanúsítja N. Zs. soproni lakost és vizsgálja más erőszakos bűncselekmény elkövetésében betöltött szerepét. A gyanúsított beismerte, hogy rablás miatt kiszabott szabadságvesztés büntetéséből 2013. novemberében szabadult és a betöréses lopásokat soproni borozók és éttermek sérelmére követte el. A férfi elmondta, hogy kábítószer-fogyasztó, a vele szemben alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A Soproni Rendőrkapitányság több rendbeli, üzletszerűen elkövetett betöréses lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt N. Zs. 27 éves soproni lakost őrizetbe vette. A gyanúsítottat 2014. február 20-án a Soproni Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Heineken: Szijjártó is részt vett a szándéknyilatkozat aláírásánál

A Miniszterelnökség részéről Berényi János szándéknyilatkozatot írt alá Sopronban, a Heineken… Tovább olvasom