Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Farkas felállt a GySEV kispadjáról

Közös megegyezéssel szerződést bontott Farkas Sándor vezetőedző a GySEV női kosárlabdacsapatával. 
– Több mint kéthetes gondolkodás után hétfőn elfogadtam Farkas Sándor vezetőedző ajánlatát – jelentette be Török Zoltán, a GySEV-Orsi női kosárlabdacsapatának ügyvezetője.
– Borzasztóan sajnálom, hogy a szakember így döntött. Azzal kapcsolatban, hogy a későbbiekben segít-e valamilyen formában a klubnak a szakmai munkában, még egyeztetni fogunk. Jelenleg nagyon nehéz helyzetben vagyunk, hiszen a múlt hét végén Eva Nemcovát, most pedig a vezetőedzőt, Farkas Sándort veszítettük el. Ami biztos, egyelőre Dirk Bevilaqua és Hollós Anna vezetik a csapat edzéseit, még nem gondolkodtam azon, hogy új vezetőedzőt keressünk.

Azzal kapcsolatban, hogy vajon miért fajultak idáig a dolgok, hogy Farkas Sándor mindenáron távozni akart, azt mondta a klub ügyvezetője, erről leginkább magát az érintettet, az edzőt kellene megkérdezni.
Természetesen kíváncsiak voltunk a szakember véleményére is. Farkas Sándor, aki edzői pályafutása során eddig mindig mindenhol kitöltötte
szerződését, és összesen hat alkalommal vezette bajnoki címig csapatait, nem volt túl bőbeszédű az esettel kapcsolatban. Mint kifejtette: ő kérte a szerződése felbontását, és a közös megegyezés értelmében ennél
többet nem mondhat, és nem is kíván semmiféle sárdobálásba belemenni.
Így aztán marad a találgatás...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ismeretlen levélíró

Az MSZP Soproni Baráti Köre aláírással kapott a baloldalnak tett szolgálataiért köszönő levelet… Tovább olvasom