Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Farkas Ciprián - Az MSZP számoljon el a lelkiismeretével

Jó lenne, ha a soproni MSZP különbséget tudna tenni az Ausztriában dolgozó soproni munkavállalók és az Afrikából érkezett megélhetési bevándorlók között – közölte Farkas Ciprián (Fidesz).

A magyar közélet mélypontja az, amit most az MSZP-től látunk – fogalmazott Farkas Ciprián (Fidesz), önkormányzati képviselő.
Biczi Lászlónak és párttársainak először a saját lelkiismeretükkel kell elszámolniuk, hogy éreznek-e lelkiismeret-furdalást a szégyenletes magyarellenes kampányuk miatt akkor, amikor a külhoni magyarok állampolgársága ellen kampányoltak!.

Úgy látszik, hogy Biczi László most sem érzi a különbséget a határon túl élő magyarok és az afrikai bevándorlók között, párhuzama pedig az Ausztriában dolgozó soproniak és a bevándorlók között durva csúsztatás.

Jó lenne, ha a soproni MSZP különbséget tudna tenni az Ausztriában dolgozó soproni munkavállalók és az Afrikából érkezett megélhetési bevándorlók között, és az unión kívülről érkező megélhetési bevándorlókat ne keverje össze az Ausztriában dolgozó soproniakkal.

Kérjük továbbá Biczi Lászlót és párttársait, hogy fejezzék be a politikai acsarkodást itthon és Brüsszelben egyaránt. Bocsánatkérésük a határon túli magyaroktól továbbra is várat magára - zárta Farkas Ciprián.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Összefogott a régió Petiért

Hálatelt szívvel mond köszönetet a fertőszentmiklósi Vámosi család mindazoknak, akik részt vettek az I. Városi Futónapon. Tovább olvasom