Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Farkas Ciprián - Nem esik jól, ha rossz kórházi élményekről beszélnek

A Soproni Gyógyközpont százhúszezer ember egészségügyi ellátását végzi 1400 dolgozóval, 1000 kórházi ággyal közölte - Farkas Ciprián (Fidesz).

Ellátási körét tekintve a lehető legszélesebb. A legtöbb betegséget gyógyító járóbeteg szakrendeléssel és fekvőbeteg osztállyal rendelkezik. Az intézményben az elmúlt két évben egy komplex fejlesztési program indult meg több mint hétmilliárd forint értékben.

Új diagnosztikai tömb épült, megújultak a műtőblokkok, most korszerűsítik a sürgősségi betegellátó osztályt, és bővítik a rehabilitációs eszközparkot – közölte Farkas Ciprián (Fidesz), önkormányzati képviselő.

Egy óriási léptékű, közel 1,5 milliárdos műszerfejlesztési program zajlott le. Így Sopron és térsége lakosai egy korszerű, jól felszerelt intézményben kiemelkedő tudású és képzettségű orvosok és szakápolók segítségével gyógyulhatnak betegségükből.

A Soproni Gyógyközpont második éve kapja meg a kiváló kórház címet a magas szintű ellátás elismeréseként. Mindezek után alaptalanul megingatni az emberek bizalmát az intézményben nem helyénvaló.

A munkájukat lelkiismeretesen végző dolgozóknak vélhetően az sem esik jól, ha közéleti szereplő szájából olyan kijelentés hangzik el, hogy „mindenkinek van valamilyen rossz élménye egy-egy kórházi ellátás során".

Mi a magunk részéről köszönetet mondunk mindazoknak az egészségügyi dolgozóknak, akik a nap huszonnégy órájában értünk dolgoznak – zárta Farkas Ciprián.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Biczi László - Fogjunk össze újra a soproni kórházért!

Ma Sopron egyik legnagyobb kérdése, hogy mi lesz a kórházunk sorsa – mondta Biczi László… Tovább olvasom