Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

Ezúttal Hiennek szólt a búcsúdal a Megasztárban

Sajnos búcsúznia kellett szombaton a Megasztár színpadtól a fiatal soproni lánynak, Nguyen Thanh Hiennek. A showműrosban így már csak egy megyei énekes, a győri Fekete Dávid versenyezhet tovább.
Véget ért a csodálatos hangú vietnámi származású kislány számára a Megasztár 4. Hien nincs elkeseredve, örül annak is, hogy idáig eljutott, s tudja, élete megváltozott azzal, hogy a Megasztár színpadán énekelhetett.

- Sok ezer jelentkező közül kerültem a műsorba, ahol végül hatodikként zártam - kezdte Hien. - Csupán 14 éves vagyok, így azt hiszem, ez az eredmény nem is olyan rossz... Maradtam volna még, a következő adásban egy igazi rock legenda dalát, Janis Joplin Piece of my heart című számát szerettem volna előadni. Igazi célkitűzésem azt volt, hogy bejussak a legjobb öt énekes közé... ez sajnos nem sikerült.


"A Megasztár megváltoztatta az életem"


Nguyen Thanh Hien szép emlékekkel tért haza Sopronba, élete meghatározó élményének tartja a Megasztárt, s egy új barátra is lelt.

- A Megasztár megváltoztatta az életemet... Furcsa, hogy megbámulnak az emberek az utcán, összesúgnak a hátam mögött, autogramot kérnek. Úgymond sztárként kezelnek, pedig én most is ugyanaz a gimnazista lány vagyok, aki a műsor előtt voltam. A show alatt összebarátkoztam Nkuya Snoiával, akit egy belevaló rocker csajnak tartok. Úgy érzem, igazi barátra leltem a személyében, emellett rengeteg élménnyel lettem gazdagabb. Az elmúlt hetek csupa izgalomban teltek, énekpróbák, fotózás, koncertek, táncpróbák, s nem utolsó sorban az élő adások - említette a lány, aki ismét visszatér az iskolapadba, s osztályozóvizsgáira készül. Komolyan veszi a tanulást, hiszen fogorvos szeretne lenni, s talán egy nap fogtechnikus bátyjával, a 25 éves Zuyával is együtt fog dolgozni.
Hien szinte végig elégedett volt a zsűri döntésével, ám volt rá példa, hogy nem értett egyet az ítészek kritikai megjegyzéseivel.

- Mindegyik zsűritag igazságos volt, akadt, aki keményebben és akadt, aki lágyabban adott hangot észrevételeinek. Építő jellegűnek tekintem a kritikáikat, s megfogadom a tanácsaikat, hiszen a szakma elismert embereitől kaptam. Néha, amikor hamisnak tituláltak, kicsit zokon vettem, s úgy éreztem, másnál nem veszik annyira figyelembe a helyenként elrontott dallamokat. Viszont pozitívan csalódtam Friderikusz Sándorban, mivel a kemény ítész a kiesésemkor felment a közönség soraiba, a zokogó kisöcsémet megvígasztalni - jegyezte meg az R&B koronázatlan királynője.Gáspár Lacival énekelt duettet

A legutóbbi adásban duetteket kellett előadniuk a Mega-jelölteknek. Hien párja a műsor első szériájának harmadik helyezettje, Gáspár Laci volt.

- Ricky Martin és Christina Aguilera Nobody Wants To Be Lonely című duettjét énekeltük el. Élmény volt Lacival dolgozni, ugyanazt a zenei stílust képviseli, amelyet én, így harmónikus volt kettőnk közt a kapcsolat, egyből megtaláltuk a közös hangot... - jegyzi meg mosolyogva Hien. - Laci félt, hogy a korom hátrányt jelent majd, de jól sikerült a közös munka, habár nem ezt tartom a legjobb szereplésemnek. Igazán a Presser-dallal arattam sikert, de a legfelhőtlenebbül a harmadik adásban éreztem magam, amikor Beyonce - Crazy In Love című számát énekeltem.


Hien a harmadik döntőben érezte magát a legjobban


Hien szerint Király Viktor győz

Hien elárulta azt is a kisalfold.hu-nak, hogy kit tart a Megasztár 4. végső győztesének.

- Szerintem a "2008 legjobb hangja" címre Király Viktornak van a legtöbb esélye. Igazi egyéniség, van stílusa, a hangja pedig egyedi, akár a nemzetközi porondon is megállja a helyét. Elsősorban neki és Lakatos Krisztiánnak szorítok majd... most már a közönség soraiból - mondta befejezésül.

Olvasóink írták

 • 11. Sophia 2008. november 20. 06:11
  „Nem haragszom Tara és tudom,hogy ki kihez tartozik!:-)Pontosan ezért írtam!”
 • 10. FRERRYS 2008. november 20. 04:34
  „Szerintem az győz akinek sok pénze van telefonra, mert ez a lényeg, a többi csak parasztvakítás.”
 • 9. Tara 2008. november 19. 13:51
  „Sophia már ne is haragujd nem tudom tudo-e hogy Dávid barátnője Cserpes Laura, ebből is letudod következtetni, hogy Cserpes tej mért volt ott!”
 • 8. Sophia 2008. november 19. 10:38
  „...nem tudom észrevette -e valaki,hogy Dávidék előtt az asztalon milyen tej volt?(Cserpes)Ezek után kicsit szkeptikus lettem a verseny tisztaságát illetően!”
 • 7. Sophia 2008. november 19. 07:19
  „Nagyon sajnálom,hogy Hien kiesett.Véleményem szerint igazi" Megasztárhangja" van!
  Gratulálok Hien!”
 • 6. laliho 2008. november 18. 16:50
  „Sajnos nem a tehetség nyer, hanem az, hogy ki hány db SMS-t kap.

  Hien! A tehetséged jobb mint Király Viktoré, mint Lüszié...stb”
 • 5. hozsuzs 2008. november 18. 14:12
  „Különleges hangja van Hiennek, de az utolsó két adásban - talán a fáradtság és a hatalmas nyomás miatt - nem nyújtotta azt amire szerintem képes. Gratulálok neki, ilyen fiatalon szép eredmény ez is. Kívánom, hogy legyen benne álomhivatása iránt alázat, tanuljon még rengeteget és pár év múlva beérik a sok munka, és egy érett énekesnőt hallgathatunk...hogy ki nyer? Ez nem mindig tükrözi a tehetséget, teljesítmény ilyen szavazós versenyben...sajnos”
 • 4. Jazz8 2008. november 18. 12:57
  „Gratulálok Hien! Én végig szorítottam érted! Ügyes vagy, és a hangod is fantasztikus!
  Amúgy szerintem vagy Viktor vagy Dávid fog nyerni! Perpillanat ők ketten a "legjobban" eladhatók!
  Szép volt Hien! ;)”
 • 3. Kabóca 2008. november 18. 10:43
  „Szép volt Hien, te vagy a legjobb!”
 • 2. justniki 2008. november 17. 18:17
  „sajnálom hogy ő esett ki, sokkal jobb mint lüszi.”
 • 1. Catherina 2008. november 17. 17:54
  „Tesséééék???? Király Viktor mint meggyőztes???????? - és ezt Hien mondja? - megőrült ez a lány??? - mert ha úgyis lesz, az egyáltalán nem azért lesz, mert annyira egyedi lenne, szerintem már rég ki kellett volna esnie, erőtlen a hangja!!!! Ha ő nyeri meg, akkor bunda az egész, és valami köze van a szüleinek a megához. Az tuti!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fodor Tamás ott lesz a mélygarázsfórumon

Sopron - Ott leszek kedden a mélygarázsnál tartandó fórumon – jelentette be… Tovább olvasom