Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Ezért nem volt elérhető a fertődi Porpáczy-iskola

Az informatikai rendszer hibája miatt sem interneten, sem telefonon nem volt elérhető a fertődi Porpáczy-iskola. A hibát már kijavították.

- A napokban több alkalommal szerettem volna felhívni a fertődi szakközépiskolát, de a vonalak süketek voltak - jelezte szerkesztőségünknek olvasó-tudósítónk.

Közben a kollégiumban a gyerek arról panaszkodtak, hogy nincs internet. Azt mondták nekik, hogy a telefon vonal égett össze, ezért nincs vonal, sem világháló.

Így, az iskola napokig elérhetetlen volt.

Közben olyan hírek láttak napvilágot, hogy kikapcsolták a vonalat, mert az iskolának tartozása van - írta olvasónk.

Az ügyben megkerestük Wellner Andreát, a Porpáczy Aladár Középiskola igazgatóját, aki kijelentette: műszaki meghibásodás történt, ennek semmi köze nem volt a tartozáshoz. Mert ilyen nincs.

- A közelmúltban két napig valóban elérhetetlen volt az iskola, hasonló panaszokkal találkoztam Fertődön is, több helyen - mondta az igazgató.

- A telefonvonallal történt probléma. Ezt azonnal jeleztük a szolgáltató felé. S két nap alatt meg is javult a rendszer. Az eset nekünk is sok bosszúságot okozott, ugyanis a határidős feladatainkat nehezen tudtuk teljesíteni. Így a szülők aggódását mi is átérezzük.

Az igazgató kitért arra is, hogy a történtek azt mutatják, mennyire függünk a telefontól, az internetről. A midennapjaink része lett, és egy rövid leállás miatt is mennyire akadozik a kapcsolattartás. A diákoknak van mobil telefonja, így ezeken keresztül mindenki elérhető volt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jön a SingSingSing2 Sopronba - fotók

A SingSingSing2 előadás iránt olyan nagy az érdeklődés, hogy december 28-án és 29-én pótelőadásokat… Tovább olvasom