Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Esküvői kiállítás Fraknó várában

Ki ne szeretné, hogy élete legfontosabb napja felejthetetlen legyen. Tökéletes ruha, tökéletes frizura, tökéletes étel, tökéletes kellékek és természetesen tökéletes helyszín.

Az egyedülálló környezetű fraknói vár nagyon kedvelt házasságkötő helyszín, ahol október 9-én és 10-én ismét megrendezésre kerül az esküvői kiállítás. A házasodni vágyók magyar és osztrák kiállítók ajánlataiból válogathatnak.

Egy meseszép esküvőhöz egyedülálló környezetet nyújt a stílusos fraknói vár, amely egyúttal csodálatos fotózási helyszín is. Még az egyik legjelentősebb Esterházy családtag, Pál herceg, is a vár kápolnájában házasodott a 17. században. Az ő házassága, csakúgy mint az itt kötöttek többsége, különösen boldog volt.Nos a dísztermek ma már nem csak a nemesek, hanem valamennyi házasodni kívánó ifjú pár előtt nyitva állnak. A barokk fellegvár pompás díszszalonjai különböző rendezvényekhez bérbevehetők.

Szeretnénk lehetőséget biztosítani a házasulandóknak arra, hogy közelebbről megismerjék a fraknói vár által nyújtott lehetőségeket. Az Esterházy Privatstiftung szeretettel vár mindenkit a 2010. október 9-én és 10-én, szombaton és vasárnap, 10.00 és 18.00 óra között megrendezésre kerülő esküvői kiállításra Fraknó várába. A vár rendezvénytermei mindkét nap nyitva állnak az érdeklődők előtt.Az esküvőhöz szükséges hozzávalókat bemutató kiállítók segítségével megmutatjuk, hogy miképp lehet a történelmi környezetben egyéni elképzelések szerint házasodni.

A rendezvényt ínyencségek és változatos programok színesítik. Naponta többször kerül sor esküvőiruha-divatbemutatóra. A vasárnap nemcsak az esküvő kiállításé, hanem a már megszokott gesztenyeünnep is e napon kerül megrendezésre a vár előtti parkolóban.Belépő: 5 euró

Azok a látogatók, akik az esküvő kiállításra vásárolnak belépőjegyet, 25% kedvezményt kapnak a vár programjainak megtekintésekor, valamint részt vesznek egy sorsoláson, ahol értékes nyeremény vár gazdára. Sorsolásra a második nap végén kerül sor, ahol a nyertes boldog pár megnyerheti esküvőjéhez a vár termeit.

További információ:
Kovacsics Katalin / Horváth Nóra
Esterházy Privatstiftung
T +43 2682/63004-403, -406
k.kovacsics@esterhazy.at
n.horvath@esterhazy.at
www.esterhazy.at

A rendezvény médiatámogatója a nyugatmagyar.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újra pincemozi Fertőszentmiklóson

Immáron harmadik alkalommal jelentkezik az Alpokalja-Ikva mente Leader Egyesület pincemozijával. Tovább olvasom