Kisalföld logö

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 17°C | 30°C Még több cikk.

Érző szív a bőrruha alatt

Sopron - Az Országutak Lordjai Motoros Baráti Kör pénteken ruhákat, játékokat adományozott a Hova Tovább Alapítvány gondozottjainak. Az ajándékok este, az alapítvány adventi rendezvényén cseréltek gazdát.
A bőrruha érző szívet takar. Ez hamar kiderült a vad motorosoknak hitt országúti vándorokkal folytatott beszélgetésből. A soproni baráti kör tagjai ugyanis nemcsak az utakat róják, hanem jótékonykodnak is. Több alkalommal gyűjtöttek már rászorulóknak, ezúttal a Hova Tovább volt a kedvezményezett. – Civil szervezetként működünk és nemcsak közös kirándulásokat szervezünk, hanem oktatunk is. Népszerűsítjük a motorozást, de felhívjuk a figyelmet a veszélyekre is. Szeretnénk elérni, hogy se az autósok, se a gyalogosok ne lássanak bennünk ellenséget. A motorozás ugyanis nem azonosítható a virtuskodással, sokaknál, mint ahogy nálunk is, ez egy életérzés – kezdte Müller Roland, a baráti kör tagja.

– Gyűjtöttünk már ruhákat, játékokat, támogattunk rendezvényeket, sérült embereket – tette hozzá Szaksz Tamás, a motoros egyesület elnöke.

– Most ruhákat gyűjtöttünk, úgy értesültünk, az alapítvány gondozottjainak ezekre van leginkább szükségük. Jól tudjuk, hogy a sérülteket gondozó családban ajándékokra nem mindig jut, úgy gondoljuk, így egy kicsit mi is hozzájárulhattunk a boldogabb ünnephez.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Karácsonykor már ajándék gépekkel

Sopron - Hasznos ajándékokkal – számítógépekkel, DVD-lejátszókkal – lepték meg a… Tovább olvasom