Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Értelem a fotókon

Hatalmas érdeklődés kísérte vasárnap a Soproni Fotóművészeti Kör bemutatkozó kiállítását. A Várkerület Galériában sokan a lépcsőházba szorulva hallgatták meg Bősze Balázs költő, a Kulturális Egyesületek és Baráti Körök Szövetsége elnökének, mint házigazdának, a gondolatait.
(illusztráció)
Bősze Balázs elmondta, először meghökkent, amikor kiderült, hogy a kör tagjai pünkösdvasárnapra tervezik a kiállítás megnyitóját. Később mégis támogatta azt, párhuzamot érezve az ünnep és a bemutatkozó tárlat között. A házigazda a Szentlélek hét erényét fedezte fel a képekben, többek között a bölcsesség, az értelem, a lelki erősség és az istenfélelem köszönt rá a fényképekről.
A kiállítást dr. Gimesi Szabolcs polgármester is méltatta. Elmondta, a művészek számára kihívás, hogy segítsék a város szépségeinek kitárulkozását. S bár első látásra könnyű dolga van a fotósoknak, a tökéletes felvételhez nem elég a jó felszerelés és az éleslátás...
Az érdeklődőket az október 8-án megalakult Soproni Fotóművészeti Kör vezetője, Horváth Endre is üdvözölte, köszönetet mondva szponzoraiknak a támogatásért.
Az igényes kiállítást május 31-ig lehet megtekinteni a Várkerület Galériában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Esti fény hívogat

Fényben úszik esténként Ágfalva katolikus temploma, köszönhetően annak a felajánlásnak, aminek… Tovább olvasom