Kisalföld logö

2017. 05. 25. csütörtök - Orbán 11°C | 21°C Még több cikk.

Erőszakot kíséreltek meg a 80 éves nénin

Fertőrákos - Erőszakot kísérelt meg egy 80 éves nénin a 28 éves fertőrákosi férfi. A gyanúsítottat a Soproni Városi Bíróság csütörtökön előzetes letartóztatásba helyezte.

Fertőrákoson nagy a felháborodás: egy helybéli 28 éves fiatalember erőszakos közösülést kísérelt meg egy 80 éves nyugdíjas asszonyon. Információink szerint a tettes fényes nappal betért a sértett udvarára, ahol erőszakoskodni kezdett. A néni számára ismeretlen férfi a földre teperte, s már rá is feküdt a segítségért kiabáló asszonyra, ám szerencsére mások is bejöttek az udvarra, s megzavarták a fiatalembert. A közösülés csak kísérlet maradt. A tettes és a néni segítségére sietők között dulakodás kezdődött, majd a gyors bejelentésnek – s az azonnali rendőri reagálásnak – köszönhetően, még a helyszínen elkapták az egyenruhások a gyanúsítottat. A nénit – aki bordatörést szenvedett – a mentők szállították a kórházba.

– Ilyen még sosem fordult elő ebben a faluban, szégyen, mit meg nem engednek maguknak egyesek – mondták a megkérdezett helybéliek, akik szerint Fertőrákoson ilyen erőszakosságra nem volt példa. Csak remélik, hogy ha ez fényes nappal megtörténhet, az esti órákban nem szaporodnak el a hasonló bűncselekmények.

– A rendőrség az eddig büntetlen előéletű gyanúsítottat őrizetbe vette, csütörtökön pedig a bíróság – a tanúvallomások és a bizonyítékok alapján – harminc napos előzetes letartóztatásba helyezte – tudtuk meg Nagy Ernő alezredestől, a rendőrkapitányság bűnügyi osztályának vezetőjétől. – Az erőszakos közösülés ugyan nem valósult meg, e bűntett kísérlete azonban igen. Emiatt indítottunk büntetőeljárást a férfi ellen. A bűncselekményért 2–8 évig terjedő börtönt kaphat.

Olvasóink írták

28 hozzászólás
12
 • 28. calibra03 2009. március 18. 14:25
  „Addig ne ittélj még nem tudod mi az igaság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 27. zeta62 2009. március 17. 08:11
  „Ha valaki nem tudná, a "bégáj" fiáról van szó...”
 • 26. setretmc 2009. március 15. 00:48
  „Gondolom a csávó elmebajos de a sitten majd megkapja, ha a faluba meg be megy ugyis szétverik a fejét szerintem”
 • 25. FrameSet 2009. március 14. 22:44
  „Ahol felmerül a cigánykérdés, a Magyar Gárda, ott előbb-utóbb beszüntetik a hozzászólásokat.
  Hogy ne a levegőbe írjak:

  "Eldurvult, személyeskedő hangnem miatt átmenetileg felfüggesztettük a kommentezési lehetőséget."

  Ezeket már bezárták:

  http://www.kisalfold.hu/soproni_hirek/45_ezres_szamlat_kapott_a_mentesrol_a_fertobe_szakadt_ferfi/2084889/

  http://www.kisalfold.hu/soproni_hirek/ivan_rendbontas_nelkul_ert_veget_a_garda_demonstracioja/2085123/

  http://www.kisalfold.hu/soproni_hirek/nyomozas_a_concorde-ugyben/2088655/

  http://www.kisalfold.hu/kitekinto/brutalis_3-an_egy_ellen_nyald_meg_mert_fejberuglak_video/2090621/

  http://www.kisalfold.hu/kitekinto/fenyegetik_a_zalalovoi_ciganyokat_a_megalazo_video_miatt/2090621/

  http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/az_alapitvany_tavozasra_birna_a_roma_diakokat/2090895/”
 • 24. zeta62 2009. március 14. 14:25
  „Hogy is van az az iwiw-es cím? lemaradtam róla én is...
  Pls!!!”
 • 23. soproni 2009. március 14. 12:29
  „Ember az ilyen?”
 • 22. Fertőrákos 2009. március 13. 20:32
  „Én rákosi vagyok.Nem igaz , hogy helyben azonnal kapták el az elkövetőt. Egy csapat ivott az idős néni közelében nála vagy egy másik házban azt nem tudom.A nénit ittas álapotban találták , de valóban bántalmazva. A férfiak közűl egyik vezette a rendőröket ahhoz a gyerekhez, aki szintén velük ivott. Még mindig nem tudni , hogy ki tette.Én magam is roma vagyok .AZ erőszakot elítélem minden olyan cselekményt ami családot tesz tönkre, kézilabdást gyílkol meg vagy ártatlan kisfiut és apját lő le.”
 • 21. TancsKaszabell 2009. március 13. 17:54
  „Egyetértek!
  Nem engedhetjük meg,hogy a fórumot propagandalehetőségnek használják a szélsőjobbos
  erők.Azt hiszem elég ha a moderátor betartatja,és maga is betartja a felhasználói szabályzatot.
  Alapból nem fogadom el a cenzúrát!De itt nem erről van szó.Nyisd meg a csatolt címeket és akkor
  látni fogod miért moderálják ezeket a kommenteket.
  Magam is több levelet írtam,emlékszel valaki13-nevű barátunkra,nem kaptam választ.Morcos is voltam
  tőle.De hát nincs mit tenni.
  Egyébként ezt a csibészt már elkapták,elítélik,becsukják néhány hónapra.Az a néni viszont félni fog élete végéig.
  Valami nem stimmel !!!”
 • 20. Csabazs 2009. március 13. 16:49
  „Kedves Tancs!#18
  Bizonyos fokig igazad van...
  De mikor múlt és előtte való héten megjelentek az iváni cikkek,nem lehetett hozzászólni! Én akkor mélben kérdeztem a szerkesztőségtől,hogy miért,de nem is válaszoltak!
  Abban is igazat adok Neked,hogy igen eldurvult a hsz-ek hangneme.Most, hogy itt olvastam a hsz-eket,eszembe jutott,hogy volt már (máshol) nemi erőszak kísérletes cikk,melyet nem roma követett el,s érdekes módon ott nem ilyen stílusban ment a "társalgás"!

  Véleményem: Aki nemi erőszakot követ el vagy csak megkísérli aljas gazember,s ilyenek sajnos minden népcsoportba/etnikumba találhatók!
  Tehát egy ember tette miatt NEM KELL ÁLTALÁNOSÍTANI!”
 • 19. gyferi 2009. március 13. 10:45
  „Azt az iwiw es címet irjátok le mégegyszer lécci, mert kitörölték a tiszteséges nem cenzúrás kisal.. akármi dolgozói”
 • 18. TancsKaszabell 2009. március 13. 07:13
  „Már hogyne viselnék el.
  Szükség is volna rá néhány az ilyen szellemű véleménynyilvánítások után!”
 • 17. gyferi 2009. március 13. 07:01
  „Elösször is nagyon sajnálom a nénit, hogy mi történt vele. Sokat tett a faluér hagyományokban. Cigányokkal elentétben. Tisztelet a kivételnek. Bizony élnek rákoson tisztességes cigányok is.

  És éljen a cenzura büdös kisalföldbe. Menyire vann a nyelvetek az mszp afterjába? Tövig? Ha lenne eszetek úgy csinálnátok mit a MAGYAR H?RLAP, én pl. azóta elö fizettem rá. De nektek bezzeg nagyorru gyurcsány nem csinál reklámot.
  Szerintem nemsokára törlik a hozzászolásokat. Önkritikát nem viselik el!”
 • 16. joco 2009. március 13. 06:09
  „"márai" és tsa-i:
  _láttom, hogy Te és cyborghungarista tsa-id az alábbi felhivásnak tesztek eleget
  :".... nemzeti oldalt össze kellene hogy fogja egy karizmatikus vezető, mert vezető nélkül nem működik. Aki azt mondja: Figyelj barátom! Most nem kell, hogy mindent értsél, bízzál bennem..." Érted? "nem kell, hogy mindent értsél!!!!
  Azt, hogy cigány volt az elkövetö hol "olvastátok"?”
 • 15. Gabesz11 2009. március 12. 23:07
  „Tényleg kedves Kisalföld! Már tudjátok a cikk megjelenésekor, hogy mihez nem engedtek hozzászólni? Gyurcsány, Fodor, Szdsz, Cigánycikkek? Ez komoly? De ez jó! Ti is tudjátok, hogy kik a hunyók ebben az országban. A 80-as években szabadabb volt ez az ország, mint most. Azóta van TV2 és RTL Klub és egyéb más lakáj média. A két tv adó szerintem több kárt tett ebben az országban, mint 20 év kommunista diktatúra. Hányadék ez az egész ország! Sajnos.”
 • 14. Szilágyi_Zsolt 2009. március 12. 22:34
  „A kisalfold.hu-nak külön Fóruma van, ez nem az. Ez az egyes cikkekhez tartozó hozzászólási lehetőség, amelyet az utóbbi 1-2 hónap előtt általában nem korlátoztak (legföljebb ha nagyon eldurvult valamelyiken a vita), azóta viszont divattá vált, hogy egyes cikkeket eleve hozzászólási lehetőség nélkül tesznek ki, vagy néhány kommentár beérkezése után megszüntetik azt, illetve keményen moderálnak, nemcsak stílusbeli, de tartalmi dolgokban is. Alkalmasint "szóltak" fentről, de lehet, hogy csak egyéni ügybuzgalom, nem tudom. Mindenesetre nem egyedi jelenség, több más (országos) hírportál is hasonlóképpen elgyávult.”
 • 13. AHA. 2009. március 12. 20:33
  „Így közelegve Március 15.höz a szólásszabadsággal még igen nagy gondjaik vannak a liberális média hitványabbik részének.
  Ennyit fórumot bezárni?
  Büszke lehet rátok Lendvai Ildikó a posztkommunista cenzora,nevetségesek vagytok.
  Remélem a kokárdát nem tűzitek a Nemzeti Ünnepen,arra a ti fajtátok érdemtelen.”
 • 12. Szilágyi_Zsolt 2009. március 12. 20:27
  „"Egy szál cigiért akarták megölni Zsoltot

  Harlem és Budapest között lassan már nem lesz különbség: már a nagydarab férfiak sem érezhetik magukat biztonságban a sötét utcán. A közel két méteres Zsoltot egy szál cigaretta miatt késelte meg két fiatalember. A szúrás csak egy centivel kerülte el a szívét.

  Többen álltak körülöttük - senki sem segített.

  - Hé tesókám, adjá´ má´ egy cigit! - ezekkel a szavakkal lépett oda két fiatalember a 35 éves, 197 centi magas, jó erőben lévő Zsolthoz a Soroksári úti TESCO előtt péntek éjjel. A férfi nem adott, ezért nekiestek.
  - Először próbáltam kitérni: kabátom rángatták, kibújtam belőle. Többször a földre küldtek, pedig jóval alacsonyabbak voltak nálam - emlékezett vissza Zsolt. - Aztán előkerült egy kés, oldalról döfte belém egyikük, és még felfelé is húzta, hogy biztosra menjen.
  Ekkor tudatosult bennem: ha nem védekezek, meg fognak ölni! Csépelni kezdtem őket, ahogy csak tudtam, így sikerült leráznom a két támadót.

  A közeli a buszmegállóban álló emberek nem szóltak közbe, ahogy az áruház biztonsági őrei sem: ők csak akkor jöttek elő, amikor már elinaltak a támadók.

  Hívták a rendőrséget és a mentőket, akik azonnal kórházba szállították a férfit.

  - Az orvos azt mondta: mostantól kétszer ünnepelhetem a születésnapom, nem sokon múlt az életem. A kés csak egy centivel kerülte el a szívem. Ha nem vagyok magasabb támadóimnál, már nem élnék - magyarázta a férfi. - A sors iróniája, hogy amit ez a két gyerek nem tudott elvenni, elvitték mások: valaki elemelte a kórházban a pénztárcámat az összes iratommal együtt, míg sokkos állapotban feküdtem az ágyban.

  Zsolt ügyében emberölési kísérlet miatt a BRFK Életvédelmi Osztálya indított vizsgálatot. Bár az áruház biztonsági kamerája mindent rögzített, további tanúkat keresnek.

  A férfi kijött a kórházból, először a Bors kíséretében ment vissza a helyszínre.

  - Összeszorult a gyomrom, amikor megérkeztünk, de nem hiszem, hogy kerülni fogom a helyet - jelentette ki. - De elhatároztam: leszokom a dohányzásról. Azt az utolsó szálat viszont megőrzöm, ami miatt majdnem elvették az életem."

  Ezek nem emberek, mint ahogy nem ember az sem, aki ilyet tesz egy dédanyakorú nénivel. Ha tőlem valaki cigarettát kér, és én nem tudok/nem akarok adni, s erre az illető késsel rám támad: az ilyen semmivel sem veszélytelenebb, mint a városban szabadon sétálgató oroszlán vagy tigris. Azokat is agyonlövi az ember, ezeket az emberszabásúakat is ki kell irtani, mert ezek egyszerűen NEM EMBEREK, még ha úgy is néznek ki. Engem nem érdekel, hogy két lábon jár és tud "beszélni", nekem ez még nagyon kevés. Az eszem nem kívánja a németországihoz hasonló fegyveres ámokfutásokat, de ha csak 10 ilyen cigányférget szabadon agyon lehetne lőni az utcán, már akkor azon nyomban elmenekülne az összes többi az országból, amilyen gyáva tetvek. Érik a helyzet arra, hogy ez így történjen.”
 • 11. Judytka 2009. március 12. 19:58
  „Mocskos egy állat..”
 • 10. Totyis 2009. március 12. 19:35
  „Amiért Én keményen dolgozok ezek cigányok ingyen megkapják! Miért nincs nyilvános akasztás? A cigányok miért csak a KÉK HIREKBEN szerepelnek??? Majd ha a Draskovics vagy a Gyurcsány anyjával történik akkor biztos hogy ki lehetne majd mondani TOMBOL MAGYARORSZÁGON A CIGÁNYBÜNÖZÉS!”
 • 9. peskaneo 2009. március 12. 19:32
  „H. J. de nem a Ráspi!”
28 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cserélik a tűzcsapot

Sopron - Alig több mint egy éve aszfaltozták le a Felsőlövér utat, s szerdán már felbontották a… Tovább olvasom