Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Érdemrend Székely Csabának

Sopron - Államalapításunk ünnepe alkalmából dr. Székely Csabát, a GYSEV Zrt. vezérigazgatóját a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozatával tüntették ki.
– Nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy mint magyar származású osztrák állampolgár, Szent István király ünnepén átvehettem a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét – nyilatkozta a Kisalföldnek dr. Székely Csaba, a GYEV Zrt. vezérigazgatója, a Magyar Közlekedéstudományi Egyesület elnökségi tagja. Mint ismeretes, a vezérigazgató tavaly az Osztrák Köztársaságtól is magas rangú kitüntetésben részesült.

– Ugyanakkor e tekintetben visszafogott is vagyok – fűzte hozzá. – Tudom, egy ilyen elismerés a funkcióval hozható összefüggésbe. Ilyen értelemben úgy tekintem, az elismerés a vasúttársaság egészének szól, az ott kifejtett eredményes munkának, s mindazoknak, akik áldozatos tevékenységükkel a GYSEV – és így közvetlenül az utazóközönség, továbbá a fuvarozók – érdekeinek megfelelően, tudásuk legjavát nyújtják nap mint nap. A kitüntetés számomra annyit jelent, hogy az ország továbbra is elvárja a cég sikeres működését, mindannyiunk javára.

Dr. Székely Csaba vezérigazgató szerint a kitüntetés a vasúttársaság egészének szól.
Dr. Székely Csaba vezérigazgató szerint a kitüntetés a vasúttársaság egészének szól.

Olvasóink írták

 • 11. 7. 2008. augusztus 26. 15:22
  „Én nem értek a vasúthoz, de szerintem komoly probléma lenne a GYSEV-nél, ha a vezérigazgatónak kellene a WC-ket javítani. Összehasonlítási alapként számomra csak a MÁV van, és ha a két cég közötti különbséget nézzük, akkor ennek az embernek hetente kellene kitüntetést kapnia. Persze, ez nem csak az ő érdeme.”
 • 10. SAmu 2008. augusztus 26. 14:39
  „Kedves titáti!
  Más járatokon (osztrák reláció) valóban jó a WC. A húgyban való tocsogást a (több) WC elromlása idézte elő, de erről a vezérizgató semmit sem tehet. Ő ugyanis csak és kizárólag a jó dolgokért felelős.....”
 • 9. /joco1 2008. augusztus 26. 14:27
  „"hm..." mégeegyszer hm..- a reagáloknak! és igazad van. Plusz:A vezér a GYSEV tevékenységért kapta-tehát az össz dolgozot elismerték”
 • 8. hm... 2008. augusztus 26. 12:01
  „sokat jar vonattal... mi gyakran talalkozunk vele. biztosan nagysagrendekkel többször, mint pl. a MAV vezetökkel lehet!!!”
 • 7. e. 2008. augusztus 26. 11:55
  „Na ez azért vicces...ilyenkor bezzeg magyar, mi? Nagyon nagy spieler a GySEV Zrt. General Direktorja...azért ebben a WC-s dologban is van valami, bár ez "nem az ő hatásköre", mint azt nap, mint nap hallani lehet...Hát akkor kié? Vagy a "lovagoknak" nem kell WC-re menni a vonaton? Mert akkor én is kérek kitüntetést!”
 • 6. miracle 2008. augusztus 26. 10:49
  „5.
  1 évben kb 2* igen. Vagy Ikrényből ?”
 • 5. ödenburger 2008. augusztus 26. 07:53
  „A reggeli 7.45-ös Győrbe induló személyvonat 09.07.kor indul. Miért? Talán nagy volt a hó??? Az utasok felé semmiféle magyarázat, de a "főnök" "jóplecsnit" kap. Az fontosabb mint az utasok!!!! Azok csak szívjanak.”
 • 4. soproner 2008. augusztus 25. 16:15
  „A kitüntetéseket azok kapják, akiknek adják. Semmi
  köze a teljesítményhez és a logikához.”
 • 3. ...ingatlan kft 2008. augusztus 25. 08:03
  „Mekkora plecsnit fog kapni ha eladja az SVSE sporttelepét? Ott persze csinos lakóparkot terveznek már egyesek akárcsak a postás pályán...”
 • 2. titáti 2008. augusztus 25. 07:46
  „Kedves SAmu!

  Azért a "húgylében tocsogó WC-kről" mi utasok is elgondolkodhatnánk.”
 • 1. SAmu 2008. augusztus 25. 06:10
  „Pedig milyen pocsék a Gysev itteni szolgáltásainak színvonala, kezdve a húgylében tocsogó WC-ktől.....
  Bár a vezérizgató (sic!) ebből vajh´ mi keveset lát, hiszen szolgálati luxusgépkocsival közlekedik!
  Nem érdemel semmilyen kitüntetést!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fantomépületek az átkelőkön

Soproni régió - Információink szerint idén még nem bontják el a határátkelőknél lévő útlevélkezelő… Tovább olvasom