Kisalföld logö

2017. 02. 22. szerda - Gerzson 3°C | 12°C Még több cikk.

Építési gödörbe zuhant

Öt méter mély építési gödörbe zuhant egy 40 éves érfi Sopronban, aki meghalt gerinctörés következtében.
Tragédia történt vasárnap este az egyik soproni bevásárlóközpont építésének közelében. Nyitott közműárokba zuhant egy negyvenéves soproni férfi, s olyan súlyos gerinctörést szenvedett, hogy azonnal életét veszítette.

A férfi barátnője még szólt is, vigyázz, ott mély árok van, azonban az illető lehajolt, hogy rágyújtson, és a következő pillanatban beleesett a közel öt méter mély árokba.

– A helyszíni nyomok alapján megállapítható: a munkaterület ki volt világítva, és piros-fehér színű falécekkel, valamint szalaggal körbekerítették – mondta el a Kisalföldnek Hajdú Mariann rendőr zászlós, a Soproni Rendőrkapitányság ügyeletese. – Tábla is figyelmeztetett a balesetveszélyre. A szemtanúk elmondása alapján a férfi ittas lehetett, de ennek tényét, illetve pontos mértékét a boncolás után lehet megállapítani. A felelősség tisztázására államigazgatási eljárás indult, az idegenkezűség kizárható.

Mindezzel együtt a Selmeci utca–Vitnyédi utca sarkán lévő árok elkerítését azóta megerősítették: két markológép és vaselemek állják útját az arra járónak. Az építkezés közvetlen környezetében azonban továbbra is folyamatos volt a gyalogosközlekedés.

Sopronban legutóbb csaknem egy évvel ezelőtt, tavaly december 9-én történt hasonló baleset. Ekkor egy Baross utcai építkezésnél zuhant kétméteres árokba egy ott dolgozó férfi. A munkatársai értesítették a mentőket és a tűzoltókat, akik a testet kiemelve már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Az illető szintén baleset áldozata lett.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kínos soproni vereség

Álmos, kora délutáni hangulatú mérkőzésen kaptak ki a Soproniak. Tovább olvasom