Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Engedély nélkül, ittasan - Árokban landoltak az autók Sopronban és Győrságon - fotó

Mindkettő balesetben közös, hogy felmerült az ittasság gyanúja, valamint engedély nélkül vezették a sofőrök az autókat.
Személyi sérüléses közlekedési baleset történt 2015. január 18-án 0 óra 35 perckor Sopron belterületén.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy fiatalkorú a tulajdonos tudta és engedélye nélkül közlekedett egy VW típusú gépjárművel Sopron, Nemeskúti utcában a Rákosi út irányába.

A lejtős, keskeny, rossz minőségű szilárd burkolatú útszakaszon nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel haladt és egy balra ívelő útkanyarulatban járműve hátulja megcsúszott. A gépkocsi elejével a menetirány szerinti jobb oldalon az úttest mellett közvetlenül elhelyezkedő bokros meredek partoldalnak ütközött, majd tetejére borult.

Az autóban tartózkodó 17 és 20 éves soproni lakos könnyű sérüléseket szenvedtek.

Balesetek Győrságon, Sopronban. Fotó: police.hu


Az egyenruhások megállapították, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezett valamint vele szemben alkoholfogyasztás gyanúja merült fel, ezért őt mintavételre előállították.

Szintén személyi sérüléses közlekedési baleset történt 2015. január 18-án 18 óra 40 perckor Győrság belterületén. A közlekedési rendőrök megállapították, hogy egy 24 éves, vezetői engedéllyel nem rendelkező győri férfi VW Golf típusú gépkocsijával közlekedett Pázmándfalu felől Győrság irányába.

A sofőr járműve sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg és a 8223-as számú út kereszteződésébe fékezés nélkül behaladt, majd egyenesen hajtva a vízelvezető árokba csapódott.

A baleset okozója könnyű sérüléseket szenvedett. A gépkocsivezetővel szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért őt a járőrök mintavételre előállították - közölte a rendőrség hétfőn.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Enyhülés a határon Fertőrákosnál - fotók

Fertőrákos és Meggyes (Mörbisch) között évszázados a kapocs, a két település között valaha élénk… Tovább olvasom