Kisalföld logö

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 14°C Még több cikk.

Elszórta a kábítószert a rendőrök elől elfutó férfi Sopronban

A soproni rendőrök az igazoltatások során kábítószer gyanús fehér port és Extasy tablettát foglaltak le.

Elfutott a rendőrök elől

A soproni járőrök 2014. szeptember 27-én az Ikva patak partján igazoltatásra szólítottak fel egy kutyás férfit. A fiatalember az intézkedésnek ellenszegült és az ebet maga után vonszolva elfutott.

Futás közben a zsebéből egy nylon zacskót a parkoló autó mögé dobott, mikor az egyenruhások megállították. A zacskót, a benne lévő kábítószergyanús fehér porral a rendőrök lefoglalták és a 35 éves soproni férfit kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt előállították.

Zavartan viselkedett

Az egyenruhások 2014. szeptember 28-án 0 óra 5 perckor Sopron belterületén közúti ellenőrzésre állították meg a VW gépkocsit. A jármű vezetőjének ideges viselkedése és tág pupillája miatt az intézkedők a járművet és az utasok ruházatát átvizsgálták.

A jobb első ülés alatt egy zacskóban két rózsaszín tablettát találtak. A gépkocsi utasa beismerte, hogy az Extasy tablettákat Sopronban vásárolta, amelyből korábban mindketten fogyasztottak

. A rendőrök a 23 éves helybeli sofőrt és 31 éves utasát előállították, ellenük a Soproni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Betömik a krátereket Hermesen

Egy helybéli asztronautának öltözve jelent meg a Hermes-telepi sajtótájékoztatón, így jelezve,… Tovább olvasom