Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Elsodorta az autó a gyalogost Sopronban

A rendőrség eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntettének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

2010. szeptember 26-án, 0 óra 40 perc körüli időben egy fehér színű Ford Fiesta vezetője a Csengery úton a gyalogosok számára kijelölt átkelőhelyen nem biztosított elsőbbséget a neki balról átkelni szándékozó gyalogosnak. Az autó bal eleje elsodorta az átkelőt, aki nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A gépkocsi vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről a Lövér körút irányába.

A rendőrség közlekedésrendészeti osztálya várja mindazok jelentkezését, akik az esettel kapcsolatban információval szolgálhatnak a 99/311-234-es, a 107-es és a 112-es hívószámon, illetve személyesen a kapitányságon.

Olvasóink írták

 • 7. Anast 2010. október 04. 12:36
  „A KRESZ kimondja hogy kanyarodó járművel szemben a gyalogosnak mindig elsőbbsége van .”
 • 6. karakter 2010. október 04. 10:39
  „Én is úgy tudom, hogy a Patak utcánál nincs zebra. De ettől még a gyalogosnak van elsőbbsége a Lackner K --ról befordulóval szemben!”
 • 5. coolzsu 2010. október 02. 17:42
  „ha balról jövő gyalogos volt, akkor ő már igencsak a zebra közepén járhatott! hogy lehet nem észrevenni???? persze, ha ittas vki, vagy épp smsezik, telefonál stb.... ahogy ez ma már igen nagy divat felénk... - remélem megtalálják! az ilyennek soha többet nem adnék a kezébe jogsit, kocsit, és nem azért, mert elütött vkit, hanem mert otthagyta!!! bocs, de nem hiszem el, hogy nem vette észre.... még ha egy macskát ütsz el, azt is érezni a kocsiban, nem hogy embert.... ez csak szándékos lehet - az menekül el szó nélkül, akinek más is van a füle mögött”
 • 4. Cordoba 2010. október 02. 13:59
  „A Patak utcánál ott nincs zebra, ha jól tudom! Ha rosszul tudom bocsi!”
 • 3. máris 2010. október 02. 11:18
  „Katasztrofális némelyik gyalogátkelő milyen rövid időre van programozva !! Aki beállította, annak üzenem, hogy az autósoknak kedvezett !!! Nem jár gyalog, nem sánta, nem használ botot, és a kerekes székekről ne is beszéljünk ! Pedig ők 120--al tekernek, hogy átérjenek a pirosig ! Míg, 5--percig az autósokra kell várni, addig a gyalogosnak 20 másodperc van adva ! Egy jólábú , sem ér át !!!!!!!Belváros:Ógabona sarok, Utazási irodánál!
  A patak utcánál pedig, teljes sebességgel fordulnak be a Lackner K --ról, nem érdekli őket a gyalogos !!! Nem véletlen, hogy ott már volt baleset !!!!!!!!!”
 • 2. @méhecske@ 2010. október 02. 09:26
  „Jogsijától megfosztani az ilyet,mocskos alak.
  Micsoda brutális emberek élnek:(Kérdezzem én,most már a járda is az autósoké???
  Ilyen világot élünk.Sok ember számára az elsőbbség adási tábla az dísznek van kint.
  Mikor a jogsit leteszik az emberek,kérdezzem én mi alapján adják a kezébe.
  Rendőrségnek kéne,több helyen figyelni az ilyen embereket!!!!
  1 es hozzá szóló.van egy másik cikk,ahol én is ezt kérdezem,jobban meg kéne világítani az átkelő helyeket!!!
  No meg hosszabb zöldre tenni,kérdezem én,miért ilyen rövidek a zöld lámpák,és ha pislog,az autós neki áll,az dudál ezerrel.....A sérültnek jobbulást kívánunk.”
 • 1. muskátli 2010. október 01. 10:45
  „0 óra 40-kor biztos rengeteg szemtanú lehetett! Az elütött személy (persze ha nem fejsérülést szenvedett) egy kicsit odapillanthatott volna a rendszámra. Elvileg az átkelöhelyek ki vannak világitva.
  Az ilyen elmenekülösnek meg ugyanazt kivánom amit okozott. Biztos elötte oltotta épp a szomját, vagy valami kis taknyos most kaptam jogsit személy lehet. A betegnek meg gyógyulást!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ítélet: pert nyert a városvezetés

Tizenhárom kitétel közül tizenegy esetében állapította meg a megyei bíróság, hogy megsértette Fodor Tamás és a többi felperes jó hírnevét az MSZP soproni szervezete által megjelentetett Lát-lelet. Tovább olvasom