Kisalföld logö

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Elsejétől előzetesen ellenőrizzük a hozzászólásokat

Július elsejétől előzetes komment-moderálást vezetünk be portálunkon. Célunk a minőségi, tiszta tartalom biztosítása, és a kommentekben gyalázkodók, "szemetelők" távol tartása.

Kedves Olvasóink, kedves Kommentelők!

Kellő pátosszal, és nagy szavakat használva akár történelmi napnak is nevezhetnénk július elsejét. 2011. 182. napjától kezdve előzetes moderálást vezetünk be honlapunkon. Ennek részleteit újragondolt moderálási elveinknél megtalálják.

Itt inkább arról írunk, miért jutottunk el eddig a döntésig. Nagyon egyszerű az oka: egyre több személyeskedő, sértegető hozzászólás jelent meg az írásaink alatt, amelyeknek vajmi kevés köze volt a cikkek témájához. Ebben a helyzetben nem tudtuk volna méltó keretet adni a valódi hozzászólásoknak, akár az éles kritikának is, amely meg akart maradni a témánál és a véleménynyilvánítás szabályainál.

Sajnos az utóbbi időben egyre jobban elmaradtak azok a kommentek, amelyek plusz információt, érdemi a hozzászólást tartalmaztak – függetlenül attól, hogy közben dicsértek vagy bíráltak. Célunk tehát az, hogy visszacsábítsuk hozzászólóink közé azokat, akik érdemben akarnak hozzátenni híreinkhez, és célunk persze, hogy távol tartsuk azokat a kommenteket, amelyeknek a tartalomközlési szabályoknak, valamint a törvényeknek nem felelnek meg.

Az előzetes moderálás azt jelenti, hogy megjelenés előtt olvassuk el a hozzászólásokat. Előfordulhat, hogy egy aktuális, friss, forró témához szánt hozzászólások nem azonnal, hanem egy-két perc késéssel jelennek meg, mert olyan sokan írnak egyszerre. Épp ezért kérjük türelmüket, arra az esetre, ha útinformosan szólva, torlódások, dugók lehetnek.

S mivel humán erőforrásaink végesek, ezért kérjük, fogadják el, hogy a hajnalban írott kommentek csak reggel, a szabályzatban jelzettek szerint jelennek meg. Cserében "trollmentes" komment és fórum felületet nyújtunk, és reméljük a vélemények sokszínűségéhez ezután is hozzájárulnak oldalaink.

Várjuk értékes hozzászólásaikat!

A kisalfold.hu és a nyugatmagyar.hu szerkesztősége

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két óra alatt 10 fokkal lett hidegebb

Hidegfront érte el Magyarországot csütörtökön délután. 13 órakor a megye nagy részén még 30 fok… Tovább olvasom