Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Elkötötte anyu autóját a kétéves, 3 métert zuhant - túlélte

Kétéves kisfiú és a gyerekülésben ülő egyéves kisöccse ˝léptek meg˝ a szülői autóval. Három métert zuhantak de - csodák csodája! - nem sérültek meg. Az anyát feljelentették.


Pár perc alatt történt szerencsés kimenetelű baleset az ausztriai Linzben. Egy felügyelet nélkül hagyott kétéves kisfiú elindította anyukája autóját és egyéves öccsével együtt őrült száguldásba kezdtek. Csak a véletlenen múlt, hogy egyiküknek sem esett baja.

Forrás: kurier.at
Forrás: kurier.at


A vizsgálat kiderítette, egy 28 éves nő a helyi lovardában dolgozó barátnőjét látogatta meg a két pici gyerekével. Victoria H. hazainduláskor először az egyéves Alexandert kötötte be gyerekülésbe, majd a kétéves Sebastiant ültette mellé. Míg visszament pár métert, hogy barátnőjével pár szót váltson, a nagyobbik fiú kicsatolta biztonsági övét és előremászott a vezetőülésbe. Elfordította az indítókulcsot, az autó pedig elindult és azonnal felgyorsult. Átszakított egy kerítést és 3 métert zuhanva a feje tetejére fordulva, totálkárosra törve állt meg.

"Épp le akartam parkolni a kocsimmal, mikor puffanást és sikolyt hallottam a szomszéd felől" - emlékezik vissza Hans Feirer az eset fültanúja. - Azt láttuk, hogy a szomszéd parkolójában a töltést képező falra a közeli dombról egy autó egy autó zuhant és a feje tetejére fordulva állt meg. Azonnal odarohantunk, de addigra már csak azt láttuk, hogy két nő két síró kisgyereket vigasztalgat. Bár a fiúkon nem látszott sérülés, riasztottuk a mentőket.

A gyerekeket egy éjszakán át tartották megfigyelés alatt a linzi kórházban, majd hazaengedték őket. Az anya ellen a rendőrség eljárást indított gondatlanság miatt - mondta Simone Mayr rendőrségi szóvivő.

Forrás: kurier.at

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Összeállt a VOLT három nagy színpadának programja

Két „későn jövő" külföldi fellépővel teljessé vált és a mai napon elérhető lesz a VOLT… Tovább olvasom