Kisalföld logö

2017. 07. 21. péntek - Dániel, Daniella 22°C | 31°C Még több cikk.

Elkezdődött az építési telkek kialakítása

Harka - Két ütemben 220 építési telket alakítanak ki Harkán az Alpesi lakóparkban. A közművesítéssel idén végeznek, így az engedélyek beszerzése után akár már jövő tavasszal megkezdődhet az építkezés.
Fordulatot vett az harkai Alpesi lakópark ügye. Az elmúlt években többször próbálkoztak már a telkek kialakításával, ám nem jártak eredménnyel. Most azonban lezárult egy fejezet és elkezdődött az igazi munka. Teljesen új projektként és tulajdonosi körrel összesen 220 építési területet alakítanak ki.

Tábla hirdeti: Teljesen új projektként és tulajdonosi körrel összesen 220 építési területet alakítanak ki. Első ütemben ebből 78 valósul meg.
Tábla hirdeti: Teljesen új projektként és tulajdonosi körrel összesen 220 építési területet alakítanak ki. Első ütemben ebből 78 valósul meg.

Első ütemben ebből 78 valósul meg. Az ingatlanok teljes közművel lesznek ellátva, valamint szilárd burkolatú utat is építenek. Sőt, egy 0,6 hektáros tó és egy szabadidőpark is a majdani itt lakók pihenését szolgálja.

Az új lakók pedig az engedélyek beszerzése után akár már jövő tavasszal elkezdhetik az építkezést. Kovács Frigyes hozzátette, a rendezési terv alapján a lakópark kertvárosias övezetbe tartozik. Ennek alapján egy telken négy- vagy hatlakásos társasházak is építhetők. Azaz a telkeket befektetési céllal is értékesítik.

Olvasóink írták

 • 5. Micike 2008. október 27. 13:36
  „13 milliós költségvetésünk volt, felhúztunk egy 100 nm házat sopron közelében. Egy ismerős ugyanennyiért, egy 68 nm 2 szoba ,nappalis lakást vett. A lényeg ,hogy nem lehetetlen családi házba menni, csak jól körül kell informálódni. Én féltem a falutól, világéletemben városban laktam, de most már nem adnám fel semmiért. 13 km pedig nem távolság soprontól.”
 • 4. HUN1 2008. október 11. 06:39
  „naja222! Nagyon jól látod a helyzetet,ha tudnák az emberek kik vették meg a földeket nagyon csodálkoznának... egyébként a talajt meglehet nézni arrafelé,nemvéletlenül terveznek tavat is oda...”
 • 3. NoBo 2008. október 10. 11:10
  „Hát emberek, igen... Mi tehetünk arról, hogy egyes "becsületes" vállalkozók -és itt nem a telkeket értékesítő cégre gondolok, hanem pl. az aranyhegyi káoszra...- megveszik a telket, ráhúzzák a lakást, mi meg pengetünk, mint a malac..... A megoldás az, hogy nem kell megvenni ezeket a 40-45 nm-es lakásokat 12-13-14 milláért, aztán majd észhez kapnak. mert amíg van vevő, én sem tennék mást....”
 • 2. tégla 2008. október 10. 09:06
  „hajrá gyerünk mindent beépíteni! de mi a faxnak? a régi, szép házak meg döljenek össze...”
 • 1. naja222 2008. október 09. 14:05
  „Ja értem. Akkor pár ismerős, tűzközeli tehetős gazdag ember felvásárolja a telkeket bagóért, aztán mi meg megvehetjük soxoros áron a 35 négyzetméteres lakásunkat a zsebkendőtelken pár milkóért a "kertvárosban". Olcsón házat? Ugyan már...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jó gesztenyetermés várható

Ágfalva–Sopron - A tavalyinál is jobb és szebb termés várható szelídgesztenyéből Sopronban és… Tovább olvasom