Kisalföld logö

2017. 06. 25. vasárnap - Vilmos 21°C | 32°C Még több cikk.

Elkészült a Télkergető CD!

Sopron - Elkészült a Télkergető című CD, a Kisalföld Mikulás-napi ajándéka! A lemezeket hétfőtől szállítjuk megrendelőinknek. Azok, akik még nem rendelték meg, pótolhatják mulasztásukat.
Az előzetes terveknek megfelelően határidőre elkészült a Télkergető című CD Sarkady Sándor verseivel, T. Horváth József zenéjével és több mint kétezer kisgyermek közreműködésével. Az extra lemez 19 verset és ugyanennyi dalt tartalmaz, ráadásul a Guinness-rekord dalai is hallhatók a korongon. A CD-n 47 fotó is található a Fő téri rekordkísérletről, s a lemeztokban van egy kis füzet az összes közreműködő óvodás és kisiskolás nevével.

Mi tagadás, szerkesztőségünk is izgalommal várta, hogy megérkezzenek a CD-k Ausztriából. Már számoltuk a napokat, hogy kézbe vehessük, meghallgathassuk, hiszen hosszú hónapok munkájának eredményeként tehettük be a lemezt a lejátszóba, hogy felcsendülhessenek a dalok, és a szépen mondott versek. Aki eddig meghallgatta, csak elismeréssel szólt róla, reméljük, így értékelik majd a kisgyermekek, a szüleik, nagyszüleik, valamint a pedagógusok is. Erre már csak pár napot kell várni, mert hétfőtől munkatársaink a megrendelőkön megadott címre viszik a CD-ket.

Horváth Ábel, aki szólót énekel a lemezen, és édesapja, T. Horváth József zeneszerző nagy izgalommal várták a CD-t, amely a Guinness-rekord fotóit is tartalmazza. Fotó: Magasi Dávid

Természetesen még van lehetőség, hogy olvasóink és az érdeklődők hozzájussanak a lemezhez. Nem kell mást tenniük, csak töltsék ki az újságban megtalálható megrendelőlapot, és küldjék el szerkesztőségünkbe. Győrben már ma megvásárolható a CD a Baross úti Kisalföld-pavilonban, hétfőtől pedig a Kisalföld ügyfélszolgálati irodáiban is, Győrben, Sopronban, Mosonmagyaróváron és Csornán.
A CD tehát elkészült és megérkezett, közben pedig már megkezdődtek az előkészületek a december 6-i, fél ötkor kezdődő lemezbemutató koncertre, amelyre ugyancsak a soproni Fő téren kerül sor az adventi programok keretében. Ezen a délutánon még számos érdekes esemény várja a gyerekeket, hiszen 15 órakor kezdődik az ördög- és angyalszépségverseny, a lemezbemutató hangverseny után pedig 17 óra 15 perckor megérkezik a Mikulás.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Walter Dezső jogi lépéseket fontolgat

Sopron - Walter Dezső az ügyvédjével való konzultáció után dönti el, tesz-e jogi lépéseket becsülete… Tovább olvasom