Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Elkapta a hamis pénzzel fizető nőt

Négy-ötszáz méteres hajsza után kapta el Varga Csaba büntetés-végrehajtási dolgozó azt a kapuvári nőt, aki hamis húszezressel fizetett az egyik éjszakai szórakozóhelyen.
– Éppen menyasszonyomat, Zsuzsannát vittem dolgozni, aznap este 11-kor kezdett az egyik éjszakai soproni szórakozóhelyen – emlékszik a krimibe illő történetre Varga Csaba büntetés-végrehajtási dolgozó. – Ott átmentem kávézni a diszkórészre, bő negyedóra elteltével a pultosoktól pedig megtudtam, hogy az este hamis húszezressel fizetett egy társaság. A bankót elfogadó pincér ekkor még a rendőrségen tartózkodott, akik kikérdezték a részletekről, de ettől függetlenül a többiek viszonylag jó személyleírást adtak.

– A szemtanúk három nőt is emlegettek, akik közül az egyik meglehetősen kihívó öltözékben volt – folytatta az eset elmesélését Varga Csaba büntetés-végrehajtási dolgozó. – Hirtelen az eszembe villant: amikor Zsuzsannával a munkahelye felé autóztunk, láttam én ezt a társaságot, akkor már a Jereván-lakótelepen jártak. Azonnal kocsiba vágtam magam, s a Teleki utcában meg is pillantottam őket. Az a nő nadrágban és mély dekoltázsú fehér blúzban virított, tetoválással a karján és a keblén is. Kiszóltam az autóból, várjanak egy kicsit, erre a három nő háromfelé futott. A fehér pulóveres után vetettem magam, aki a túloldali házak mögé szaladt. Mintegy négy-ötszáz méteres hajsza után sikerült csak elkapni a nőt, akit visszavittem az autómhoz, közben pedig szóltam a rendőrjárőröknek, megvan a hamis pénzzel fizető illető. Aztán nem sokkal később rendőrkézre került a társaság többi tagja is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb határátkelők nyílnak

A magyar és az osztrák kormány képviselői megállapodást írtak alá a két állam közötti újabb turistaútvonalak megnyitásáról csütörtökön az ausztriai Szentmargitbányán (St. Margarethen im Burgenland). Az eseményen részt vett Liese Prokop belügyminiszter, Petrétei József igazságügyi és rendészeti miniszter, valamint Somogyi Zoltán turizmusért felelős szakállamtitkár. Tovább olvasom