Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Éljen harmóniában a testével!

"Egy betegségnek sok apja lehet, de minden betegség anyja a helytelen táplálkozás". Ennek az ősi kínai közmondásnak a valóságtartalmát igazolja a modern tudomány. (x)

A táplálkozás szerveztünk alapjaira hat, ezért óriási befolyása van egészségi állapotunkra és energiaszintünkre. Németországban készült egy tanulmány, amely azt vizsgálta, milyen tényezők befolyásolják leginkább a rák kialakulását. Első nekifutásra talán meglepő az eredmény: legjelentősebb szerepe a táplálkozásnak van.

Boldogabb élete lesz


Már Ön is biztosan tapasztalta: ugyanannál az asztalnál, ugyanazt a
menüt evő emberek között vannak, akik „kajakómába" esnek. Legszívesebben elaludnának. Mások viszont egyre energikusabbak, tettre készek. Vajon miért? És miért nem érzi jól magát valaki egy fehérjében gazdag diétától? És miért híznak egyes emberek még a vegetáriánus ételektől is? Mi ennek az oka?

A válasz közhelyesen egyszerű: nem vagyunk egyformák. Különbözőek vagyunk mind külsőben, mind belsőben. Ami rendkívül fontos még: különbözünk a táplálékokra adott
reakcióinkban is! Nem véletlen a mondás:
„Ami az egyiknek étek, a másiknak méreg!"

Ideális táplálkozás, ideális élet

Mi a megoldás? A Metodic anyagcsere-típus mérés. Egy orvostechnikai eszköz segítségével feltérképezzük, hogy kinek milyen a táplálkozási típusa, és ez alapján mire van szüksége szervezetének.

Ampullák a méréshez
Ampullák a méréshez


A négy tényező (az idegrendszer, emésztőrendszer, hormonrendszer, vércsoport) figyelembevételével, és a rendelkezésünkre álló Metodic szoftver segítségével az anyagcsere-típus mérést követően kezünkben van a kulcs a szervezetünkhöz, annak ideális működéséhez.Rendeződnek a különböző egészségügyi és pszichés problémáink. És nem
mellékesen: eljuthatunk az optimális külső eléréséhez is. Ha azt az „üzemanyagot" tankoljuk a testünkbe, ami neki jó, akkor a legjobb formánkat tudjuk elérni! Ebben segít a Metodic. Ha jobb életet akar magának, ha kezébe akarja venni egészségét, arra kérjük, ismerje meg a Metodic módszerét. Jöjjön el ingyenes előadásunkra, ahol ajándékként még a vitalitási szintjét is felmérjük!


Bővebb információt személyesen, előadásainkon kaphat.

Ingyenes előadás a témában:

GYIK Rendezvényház (Sopron)
április 4. (csütörtök), 18 óra

Bővebb információ: www.metodic.hu

A helyszínekre regisztrálni itt lehet >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Húsvéti tél Sopronban - fotók, videó

Húsvét vasárnap egész nap Sopronban és térségében is havazott, vagy esett az eső. Tovább olvasom