Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

Elit mozi: most üdítő jár a jegy mellé

Az Elit moziban egy héten át - a hétvégi matinét kivéve - minden jegyvásárló üdítőt kap ajándékba. A remény még mindig él, hogy megmenthető legyen a filmszínház.


A Fogjunk össze a soproni Elit moziért! című nyereményjátékunk szerdán véget ért, a kétszemélyes belépőt nyert játékosok emailben kapnak értesítést. A jegyet a mozi pénztárában lehet átvenni március 7-től, hétfőtől.

Az új akciónk csütörtöktől indul és tart egészen március 9-ig. A szombat, vasárnap délelőtti matiné vetítéseket kivéve, minden egyes jegyet vásárló üdítőitalt kap ajándékba.

A fődíj

Mindazok, akik március 10 és 30-a között megnéznek akárcsak egy filmet, és a jegy hátulján megadják a nevüket, lakcímüket, majd ezt egy, a mozi előterében elhelyezett urnába bedobják, sorsoláson vesznek részt.

Természetesen többszöri filmnézés és jelentkezés növeli a nyerési esélyeket. A fődíjat a Goldschmidt Kft. ajánlotta fel: egy szerencsés tíz százalék árengedménnyel vásárolhatja meg ebben az évben a Kft. egyik új építésű soproni lakását. A lakás kiválasztásáról a nyertes szabadon dönthet. A részletekről és ezen játék pontos leírásáról hamarosan bővebb információkat közlünk.

Még él a remény

- Az észszerűség azt mondatja, hogy sajnos elkerülhetetlen a mozi bezárása, egy célidőpontot már ki is tűztünk - fogalmazott Kalmár István üzemeltető. - Azonban még él a remény, hogy megmentsük a filmszínházat. A törzs- és az új mozilátogatók és a város érdeke is ezt. Most azon dolgozunk, hogy a folytatáshoz szükséges anyagi feltételeket megteremtsük.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Levél a soproni vállalkozók érdekeiért Fodor Tamás polgármesternek

A Várkerület tervezett felújítása és átalakítása kapcsán írásban fordultak Fodor Tamás… Tovább olvasom