Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Elismerték a köztisztviselőket

A köztisztviselőket ünnepelték a napokban a városháza dísztermében, ahol a hagyományoknak megfelelően a legjobban teljesített munkatársak elismerő díjait is átadta a városvezetés.

Idén a „Sopron közigazgatásáért" díjat három hölgy vehette át. Módos Éva pályázati pénzügyi ügyintéző 1989 óta dolgozik a hivatalban, fő munkaterületei a költségvetés tervezése, a végrehajtás, a pénzügyi ellenőrzés.

Soósné Vámos Mónika költségvetési és közgazdasági ügyintéző főként a működési feladatok előirányzatainak tervezését végzi és a pénzügyi folyamatokat ellenőrzi.

Dr. Tószegi Ildikó az igazgatási osztályt vezeti, munkáját és személyiségét példaképként állították a pályakezdők elé az ünnepségen.

A hivatal egyik legrégebbi dolgozója, Bschaden Lajos vezető főtanácsos, szakmai tanácsadó, a városgazdálkodási osztály munkatársa kapta idén a Thurner Mihály-emlékgyűrűt. Városházi pályafutását 1973-ban pénzügyi előadóként kezdte.

Végigjárta a ranglétrát, közben tanult és tapasztalt, megbízhatóságát és hozzáértését korábban is több díjjal ismerték el. Most munkatársai és főnökei is tapssal köszöntötték, ahogy a többi kitüntetettet is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átadták a Fertő-táj Világörökség legjobb bora címet Fertőszéplakon

A Fertő-tó osztrák és magyar oldalának borai ezúttal első ízben versengtek közösen az elismerésekért. Tovább olvasom