Kisalföld logö

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 10°C Még több cikk.

˝Elfogytak a város tartalékai˝

Kalmár István, az MSZP frakcióvezetője a hétfői rendkívüli közgyűléssel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót, melyen elmondta, a felvett hitelekből gyakorlatilag nem maradt felhasználható rész a következő évekre.
– Sajnos ugyanaz maradt az irány, mint korábban volt. A marketing, a kommunikáció és a városi rendezvények kaptak még több pénzt, a tartalékok pedig szinte teljesen elfogytak. Azokra a kérdéseinkre, melyek a város jövőjét érintették, nem tudott senki válaszolni, így nem derült az sem, hogyan kívánja a városvezetés a hitelállományt csökkenteni, vagy miből fogjuk fizetni a törlesztőrészleteket. Mindeközben úgy halmozódott fel Fodor Tamás polgármesternek több mint száz nap szabadsága, hogy erről a város közgyűlése nem is tudott.

Ez rossz munkaszervezésre utal, és a Megyei Közigazgatási Hivatal szakmai véleményével ellentétes módon kell most kifizetnünk több mint kétmillió forintot szabadságmegváltás címén – fogalmazott Kalmár István.

Olvasóink írták

 • 13. Kuvasz 2010. október 24. 18:46
  „Uraim!

  Nem lehet kultúráltan levelezniu?
  Akinek nincs mondanivalója, az ne mocskolódjon. Akit illet az vegye magára.”
 • 12. Kertész 2010. október 24. 15:23
  „taktam! A Fo dor szerelmének alsófertályos nyalása megtörtént a mai napon is.Emellett az alpáriság jellemzi a mondanivalóját.Ehhez doktori cím is kellett.”
 • 11. taktam 2010. október 24. 11:42
  „To Kalmár István (KISALFOLD.HU 2010.10.21. 15:12).
  Tipikus Kalmár liberóval bélelt maszopos nyilatkozat, olyan, amelyik ma még nem is szopott. Tehát rabulisztika, semmitmondó, irigy, pitiáner szófolyás, hogy életjelet adjon magáról: még itt vagyunk a listán, de csak a listán...
  Még nem volt olyan szocialista demagógia, amely hasznára lett volna a városnak. A libsi-maszopos gondolkodás genetikailag/szocializálódással determinált korlátolt butáskodás, még nem is okoskodás...
  Nem véletlen, hogy napjainkban a liberós maszop egyre gyengébb figurákkal tud fellépni a közéletben... Nem kellettek a városnak. Akik valamit adnak magukra, azok szégyellik istállójukat/magukat, megunták, hogy nekik kellett a walterek/kócánok/mások balhéját, erkölcstelen várospolitikáját/gyakorlatát elvinniük...
  A tartalékokat pedig a több ciklusra hátrahagyott adósságlyukak, pótlások betömésére kellett felhasználni; mint pld. a három-négyszeres áron építetett mélygarázs (,amelyet még kedvezményesen is alig használnak az autósok), továbbá az elkótyavetyélt városi tulajdonok miatt elveszett bevételek elmaradása, a kócánok alsó és felső nadrágjainak költségmaradékai, stb...
  Egyébként, ha Kalmár nem érti a városi ügyeket, azon nem csodálkozom. Sőt, nem is várom el egyik kalmártól sem, hogy olyanokhoz értsen, ami azt a bizonyos közjót szolgálja.,. Ámbátor, nem feltételezem rosszindulatukat képviselőségük idejére...
  Tisztelettel és barátsággal köszöntöm olvasóimat!”
 • 10. c77 2010. október 24. 11:05
  „"sajnállllllak" 5 valamikor az eszed nagyob "lessssz, mind a fejed" ??”
 • 9. Csetneky 2010. október 22. 18:21
  „Ovinkor

  Retardált szerencsétlen az édesdanyád (idióta gyermeke)! Az elfogulttal valamelyest egyetértek, mert felettébb utálom a hazaáruló, kretén komenistákat.
  A szánalmas meg a teljesítményetek a választásokon, kedves elvtárs! Mu-ha-ha-ha..... Találtan neked egy új nevet, te leszel ezentúl a szánalmas elvtárs. Tetszik?”
 • 8. Ovinkor 2010. október 22. 14:05
  „Csetneky 2010.10.22. 11:05
  Ritka elfogult, retardált szerencsétlen lehetsz.

  Tönkremegy a városunk a fideszes városvezetés alatt, de ez számodra másodlagos, hiszen csak három MSZP-s ül a 17 tagú testületben, s ennek kapcsán örömtüzet gyújtasz. Éljen! Éljen! Éljen!

  Szánalmas.”
 • 7. Csetneky 2010. október 22. 11:05
  „Frakcióvezető? Hát hány képviselőjük van? Talán három? He-he.. Igaz, annak idején a katonaságnál ha már ketten mentek valahová, egyikük volt a parancsnok. A másik meg a helyettes. Egyébként ezek után már érdekelne, vajon Gőbl Gábor is frakcióvezető? Nem sokkal kisebb létszámú a Jobbik frakció sem az Mszp-nél, tehát neki is járna a titulus. Ráadásul nála aztán tuti lenne a frakciófegyelem!

  Egyébként meg nem kell csüggedni elvtársak, ha elfogy a pénz, legfeljebb eladják az várost az Imf-nek, mint böszme vezéretek az országot.”
 • 6. advocatusdiaboli 2010. október 21. 17:57
  „Fodorgrád.:-)”
 • 5. SzImike 2010. október 22. 07:31
  „Én már meg sem lepődöm! A hitel pedig váltsák ki hitellel. Úgy biztos jól járnak.”
 • 4. ifhorvth 2010. október 22. 06:51
  „Azonnal fizessék ki neki a 2 millát !!
  Ha nincs rá keret, vegyenek fel kölcsönt a Providencia-tol !!
  M IAZ HOGY DEHOGYISNEM”
 • 3. AHA 2010. október 21. 16:29
  „advocatusdiaboli 2010.10.21. 15:41
  Hát ahol a Fodor Tamás a polg.mester.”
 • 2. 1soproni 2010. október 21. 15:41
  „Fodor Úrnak hogyan szól a munkaideje?
  Minden nap a hivatalban a helye? Vagy csak heti 1-2 nap kötelező neki?
  Ezt most minden iróniától mentesen kérdezem.”
 • 1. advocatusdiaboli 2010. október 21. 15:41
  „Ebben a cikkben minden le van írva,kivéve az,hogy konkrétan melyik városról van szó!!!
  Gratulálok az újságírónak!:-)))))”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vita egy motorkerékpáron

Visszakéri három éve vásárolt robogója árát Szeiler Gyula, mert szerinte nagyon rossz motort kapott 170 ezer forintért. Tovább olvasom