Kisalföld logö

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 5°C Még több cikk.

Elfogtak egy lakásbetörőt Sopronban

Polgárőrök segítettek egy betörés felderítésében.
A csütörtök késő esti órákban bejelentés érkezett, miszerint egy belvárosi lakás földszinti ablakán keresztül ismeretlen tettes különböző tárgyakat az utcára pakol.

A helyszínre érkező rendőrjárőrök tetten érték azt a 44 éves soproni férfit, aki elmondása szerint egy ismerőse megbízásából cselekedett.

Az ügyben nyomozás indult.

Olvasóink írták

 • 10. Tonxy 2011. november 20. 21:08
  „9: ma 500-ért nem fognak meg semmilyen szerszámot piás alakok:(”
 • 9. igazember 2011. november 19. 16:08
  „Ismertem egy piäs sräcot,akinek azt mondta egy alvilägi alak,hogy "kapsz egy ötszäzast ,ha áthordod a cementemet/faanyagot a mäsik häzba" :Szegény csävo csak lesett,amikor el kaptäk a rendörök lopäs alapos gyanuja miatt.Räadäsul ez igaz...”
 • 8. orion1 2011. november 19. 12:37
  „Ez a Magyar utcában volt. Eszméletlen lepukkant embereket látni arra, koszosak, igénytelenül öltözködnek, és kiülnek az utcára a lakásuk elé a lépcsőre, és ott csak úgy vannak. Olyan lakások vannak ott, hogy száz éve még üzletek lehettek, mert az utcai ajtó egyenesen a nappaliba nyílik, és úgy látszatra nincs is ott semmi, csak egy nappali. Egy nagyon régen volt munkatársam, aki nem való semmire (Fürgeszarvas) és soha nem volt egy fillérje sem, most ott van egy lakása, gondolom odaadta neki az ikv vagy micsoda, hogy ne az utcán éljen, az is egy utcáról nyíló 30 m2-es egyetlen helyiség, van egy lábak nélküli íróasztal a szoba közepén, körülötte meg lim-lom, és ruhák kupacokban”
 • 7. soproni 2011. november 19. 12:22
  „Az,hogy egy ismerőse megbízásából cselekedett ,nem egyértelműen következtet arra,hogy ez az ismerős a tulajdonos volt.Esetleg megbízták a betöréssel,ez számomra hihetőbbnek tűnne.”
 • 6. koko6210 2011. november 19. 12:19
  „Csak,hogy mindenki tisztán lásson.Valóban ennek a cikknek se eleje se vége!Lakossági bejelntés történt miszerint két ismeretlen betörte a ház ablakát és az egyikük bemászott a lakásba!Elsőként a polgárőrök értek oda akik tetten érték,h kipakolják a lakást!Megérkezetek a rendőrök akik előállitották öket.Megbizásból törtek be miután 1ével ezelött a holding kilakoltatta a lakosokat a lakásból.Tehát betörés történt.A rendörséggel jobb kapcsolat??Érdekes szemlélet soha ilyen jó kapcsolat nem volt még csak közös járörözések vannak,közösen megbeszélt járörözési területek.Civil járőr meg nem kamu miután a bünügyi osztály folyamatos civil autot és civil járöröket kér a gépkocsi feltörések miatt.De azért tetszenek az ilyen hozzászoláok:))”
 • 5. himbi 2011. november 19. 11:35
  „4. 1soproni !
  Én csak feltételezem, hogy a magbízó a tulaj volt. Viszont ameddig meg tart a nyomozás nem vagyok abban biztos, hogy betörésnek kell titulálni az egészet! A polgárőrök jelezték feltételezem a "betörést" Viszont a soproni polgárőrség és a rendőrség kapcsolata sokkal jobb is lehetne és a munka is hatékonyabb lehetne ha a jelenlegi elnök és a helyettese nem lenne az egyesületnél és másik vennék át az irányítást! Ehhez az egyesülethez más szemlélet, több és magas szintű oktatás kell és nem oylan embereknek kellene kimenni járőrbe akik kijárnak. Igaz az elmúlt években még kevesebb polgárőrt látni az utcákon mint azelőtt. Ja, és nekem senki ne jöjjön azzal, hogy civilben járőröznek mert tudom, hogy nem így van!”
 • 4. 1soproni 2011. november 19. 10:49
  „himbi!
  Az nem derül ki a cikkből, hogy a megbízó a tulaj volt -e.
  Mint ahogy az sem, hogy mi köze volt az egésznek a polgárőrökhöz. No meg nem is felderítették a betörést, hanem tettenérés történt.”
 • 3. himbi 2011. november 19. 08:57
  „2. manoo!
  Talán igazad van! Ugyanakkor nem tudhatjuk, hogy elhagyta e valaki a lakáskulcsot vagy az amúgy is nyitva levő ablakon akart pakolni mivel ott esetleg könnnebb volt és rövidebb az út.
  Ugyanakkor szerintem talán feltünőbb a nyílt utcán egy ablakot benyomni mint egy ajtón bemenni. Mindenesetre ennek a cikknek se füle se farka! Arról viszont nem ír a Kisalföld, hogy tegnap este 11 óra környékén a Teleki Pál - IV. László utca kereszteződésében miért volt kint a tűzoltó autó miért van kettétörve 1 villanyoszlop, miért volt ott egy autóroncs, kit vitt el a mentő és miért volt ott a helyszínen egy civil rendőrautó kék villogóval és mi volt az a (elmondások szrint) a 3 durranás amelyek közül álitólag valamelyik lövésre is hasonlított?!”
 • 2. manoo 2011. november 19. 08:40
  „Kedves himbi!

  Igazad is van, meg nincs is . Azért nincs mert ha az ismerőse kérte meg pakolja ki mondjuk akkor miért az ablakon tette? Ha én az ismerösöm kérem meg valamire a lakásomban esetleg adok neki kulcsot!”
 • 1. himbi 2011. november 19. 08:36
  „...Az ügyben nyomozás indult...
  Így úgy gondolom, hogy jogtalan mindjárt betörést feltételezni ami ugyebár rágalmazás!! Mi van ha valóban a lakás tulajdonosának a kérésére cselekedett így!? A polgárőrök és a Kisalföld megint nem lihegi túl kissé a dolgokat??”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megnyílt a soproni Széchenyi Programiroda

Az országban hatodikként Sopronban adták át pénteken a Széchenyi Programirodák rendszerének helyi… Tovább olvasom