Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Életét vesztette az idős kerékpáros

A helyszínen életét veszítette az a soproni kerékpáros, aki ütközött a Ferenczy János utcában egy személyautóval.
Az elsődleges megállapítások szerint a balesetet az elsőbbségadás elmulasztása okozta.

– Mintha egy pillanatra megállt volna az idő, amikor észrevettem, hogy a kerékpáros összeütközik a személyautóval – idézte fel remegő hangon a Ferenczy János utcában történteket az egyik szemtanú. – Olyan gyorsan történt minden, hogy szinte fel sem fogtam a látottakat. Azonnal mentőt hívtunk, akik percek alatt kiérkeztek. Próbálták újraéleszteni az idős férfit, akit sajnos a gyors segítség ellenére sem tudtak már megmenteni.
Kovács József, a Soproni Rendőrkapitányság ügyeletes baleseti parancsnoka a helyszínen a Kisalföldnek elmondta, az elsődleges megállapítások szerint figyelmetlenség is közrejátszott a balesetnél.

– A kerékpáros a Ferenczy utca, Mező utca, Várfal utca hármas kereszteződésében feltehetően nem adott elsőbbséget a vele szemben haladó gépkocsinak – tette hozzá Kovács József. – Az elmondások alapján a biciklis keresztezte a gépkocsi útvonalát, s az autó elé került. Az idős férfi a baleset következtében olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy azonnal életét veszítette. Az ütközés erősségét jelzi, hogy a kerékpáros több métert repült. Az ügyben megkezdődött a vizsgálat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Még nem sikerült eladni a Florascát

A nagy múltú Florasca Környezetgazdálkodási Kft. sorsa még mindig bizonytalan. A soproni központú céget és ingatlanait eddig eredménytelenül próbálták értékesíteni. Eladására több kísérlet is történt. Volt, amikor a Vas megyei önkormányzat szeretett volna túladni tulajdonrészén, eredménytelenül, aztán később így járt a Győr-Moson-Sopron megyei is. Tovább olvasom