Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 4°C Még több cikk.

Elektronikus buli az Úttörőtáborban - galéria

Az elektronikus zene legnépszerűbb hazai előadóitól volt hangos a brennbergi Úttörőtábor, melyen több százan buliztak.

Az elektronikus zene szerelmesei már napok óta lázban égtek, hiszen szombaton rendezték meg a már évek óta népszerű Illegal Drums rendezvénysorozat idei buliját.

A szervezőktől már megszokhattuk, hogy az általuk szervezett rendezvények nem csupán a zenei stílusok sokszínűsége és egyedisége miatt különlegesek, hanem a helyszín megválasztása miatt is. Idén rendhagyó módon nem a fertőrákosi Kőfejtőben, hanem a szabadban, a brennbergi Úttörőtáborban (Gyermek és Ifjúsági Tábor) került megrendezésre. Emiatt egy sajátos fesztiválhangulattal szembesülhettek az oda látogatók.

Illegal Drums. Fotók: Bokor Bence

Az időjárás miatt egy külön sátrat is építettek a nézőtér fölé, hiszen az elmúlt napokban főként az eső dominált. A rendezvényre korábban érkezőket azonban a nap utolsó sugarai fogadták, és az időjárás est további részében is kegyes volt a vendégekhez.

A kiváló hangulatról Chriss, Coyote, Igor Do'Urden, Junkie&Hawky, a Truesounds-os Invoice és Mattan és a rezidensek Cartridge&Stillhalter gondoskodtak. Illetve a ,Muzikfabrik, akiktől c. Molle a következőt nyilatkozta a helyszínen a rendezvényről:

˝Először hívtak meg a szervezők, és ez nagyon jó érzés, hiszen messze a legszínvonalasabb rendezvények közé tudnám sorolni az egész nyugati országrészben! A hangrendszer és a technika fantasztikus volt. Külön pikantériát adott a dolognak, hogy nem egy zárt klubban, hanem a természetben zenéltünk – folytatta a soproni DJ. Az idei nyárra a szervezők még tartogatnak meglepetéseket, hiszen Cseszneken a True Sounds-al közösen megrendezik augusztus 20.-án a Nyárzáró Zenés Éjszakai LemezLovagi Tornát, az Illegal Sounds-ot.˝

Olvasóink írták

 • 11. FZ 2011. július 25. 16:14
  „Még mindig az Úttörőtábornál tartotok? :D”
 • 10. moose 2011. július 25. 11:23
  „De még mindig nem értem, mi köze az ILLEGAL DRUMS névnek, egy Legális Tuc Tuc bulihoz.”
 • 9. bogabo 2011. július 25. 11:10
  „Az összes plakáton, karszalagon, szórólapon, jegyen, mindenhol úttörőtábor volt.
  Ha a szervezők így nevezték el a helyet, ahol megtartották az eseményt, akkor aki ott volt, nem Gyermek és Ifjúsági tábor néven keresi a képet magáról, szerintem.
  A moszka tér sem moszkva tér, mégis moszkva tér lesz még 20 évig.

  üdv.”
 • 8. daneel 2011. július 25. 11:07
  „Karcsika, komolyan ez a legnagyobb problémád? Nem az a lényeg, hogy kik tudják, kik ismerik a múltját és nem kell túlpörögni, hogy akkor már nevezzünk át mindent. Nem lett átnevezve, csak egy napig Úttörőtábor volt, hogy hangulatos legyen. Neked persze ez nagyon fájhat, talán a szívügyed de akkor meg legyél objektív.”
 • 7. Karcsika 2011. július 25. 10:30
  „Re: #3,#5
  Ja, akkor hívjuk a Deák-teret Május 1 térnek, a Várkerületet Lenin krt-nak, a Lövér körutat Szabadság körútnak, stb.
  Jól hangzik az Úttörőtábor?

  Kit tudják, hogy úttörőtábor volt az valamikor?
  1 soproniak
  2 nem a 18 év alattiak (kiv. persze van.)

  Hívjuk csak a rendes nevén. Így helyes.”
 • 6. bobo 2011. július 25. 00:34
  „"Hé, ne buzgálkodjatok, túl sokat buzgálkodtok!"”
 • 5. daneel 2011. július 24. 23:34
  „Azért Úttörőtábor mert jól hangzik és ennyi. Ezt a szervezők nevezték így, hogy hangulata legyen a névnek, nem pedig a fotós szabadságos névadása.
  Az őszi kikerics pedig augusztus szeptemberig nagyon jól elvan ott a mezőn ha volt is ott valami, de azért tegyük hozzá, hogy senki nem faralt ész nélkül és nem volt rongálás ha jól tudom.
  Nem értem mi ez a támadás és elégedetlenkedés amikor ez lehetne Sopron egy színfoltja is, akár csak a Volt Fesztivál. Én nagyon jól buliztam, bár korán elmentem mert sajnos dolgoznom kellett aznap, de az Illegal Drums nagyon figyelt arra, hogy minden a helyén legyen! Én remélem, hogy ez folytatódik és nem ez volt az utolsó ilyen rendezvény!!”
 • 4. Majsztró 2011. július 24. 23:28
  „nagyon jó buli volt! köszönjük a szervezőknek! :))”
 • 3. beleptem 2011. július 24. 23:08
  „Az új neve az túl hosszú lett volna, teljesen jó így, hogy úttörőtábor, mindenki tudja miről van szó, na meg kis retró. de látom megy a szőrszálhasogatás.”
 • 2. 54.okos 2011. július 24. 22:50
  „Ilyen ricsajt a természetbe ????
  Azt hittem a Soproniaknak értéke az erdő és a benne lévő nyugalom.Ráadásul ritka és értékes növényekkel teli kaszálóréten volt kijelölve a parkoló Béla forrás bejáratánál persze az őszi kikerics nem ér ennyit...
  Szombathelyiként csodálkozók ilyenen.”
 • 1. Filtec 2011. július 24. 21:38
  „Lassan már 20 éve nem úttörőtábor a neve, de mit várjunk a Kisalföldtől?
  Brennbergi Gyermek és Ifjúsági Tábor a neve.
  Még táblák is jelzik, ha arra ment a fotós, és nem az erdőn keresztül.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Széchenyi Vágta: A nyertes Maglócát képviselte - galéria

Az idei nagycenki Széchenyi Vágta győztese Maglóca képviseletében Lendvai Róbert lett Glóbusz nevű… Tovább olvasom