Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 12°C Még több cikk.

Éld át velünk a város rezgését! - A FLABéLOS Centrum Sopronban jártunk

A város szívében, a Színház utcában, egy barátságos és tágas szalonban jártunk, ahol kipróbálhattuk a FLABéLOS gép rezgő élményét. Hogy pontosan mi is ez? Erről a szalon üzemeltetőjét, Varga Zsuzsát kérdeztük.
  
Kisalfold.hu: Mikor nyitottad szalonodat?

Zsuzsa: Lassan 1,5 éve szinte az első FLABéLOS szalonként nyitottunk Sopronban. Jelenleg a belvárosban, bárhonnan kényelmesen megközelíthető helyen van tágas, elegáns, otthonos centrumunk. Munkába menet, jövet, vagy akár ebédszünetben is betérhet hozzánk a kedves vendég, hiszen a FLABéLOS használatához nem kell átöltözni sportruházatba, akár 15 perc elteltével már folytathatjuk is utunkat. Legtöbb vendégünk bejelentkezésre érkezik, figyelünk, hogy megelőzzük a mindenki számára kellemetlen várakozást.
Kisalfold.hu: Mire jó a FLABéLOS gép?

Zsuzsa: A forgalmazó több éves tapasztalata mellett, szolgáltatásunkat igénybe vevők százain követhettük nyomon a FLABéLOS jótékony hatásait. Vendégeink 10-78 éves kor közöttiek, de a FLABéLOS használata indokolt esetben, akár 6 éves kortól is lehetséges, felső korhatár pedig nincs. A FLABéLOS-t azok is használhatják, akik még soha, semmit sem sportoltak, megfelelő program beállításával senkinek nem megerőltető. Van aki kisebb-nagyobb gyermekével érkezik, akár babakocsival is, felügyeletüket rugalmasan megoldjuk.Nem minden hozzánk érkező célja a fogyás, egyre többen ismerik fel, hogy szükség van rendszeres testmozgásra, a mozgáshiány okozta betegségek elkerülése érdekében. Jótékony hatásai a teljesség igénye nélkül: javítja a vérkeringést, stresszoldó, segít a csontritkulás megelőzésében, inkontinencia problémák csökkentése, cukorbetegek érszűkületi problémáinak csökkentése. A FLABéLOS nem csodagép és nem is egy fogyasztógép. A kívánt cél elérése csak rendszeres, kitartó használat mellett lehetséges.Az eredményességet felgyorsíthatja, ha odafigyelünk az étrendre, és megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasztunk. Az első időszakban, diéta nélkül inkább csak centiben való fogyás jelentkezik, az izomtömeg növekedése miatt. Régebben rendszeresen hozzánk járó hölgyek, ismerve a FLABéLOS gyors hatását, nyaralás előtt pár hét alatt formába hozzák magukat.

Több menyasszony is nálunk készült a nagy napra, kihasználva, hogy a FLABéLOS használatával a hölgyek sokkal nőiesebbek lehetnek. Férfiakat is várunk az edzésekre. Elsőre hihetetlennek tűnik, de tapasztalataim szerint, a férfiaknál már akár rövidebb idő alatt is el lehet érni látványos változásokat. Két gép egyszerre üzemel, így pároknak kifejezetten ajánlott a FLABéLOS!Kisalfold.hu: Mennyi idő után érezhetjük magunkon a FLABéLOS eredményét? Milyen tapasztalatok vannak? Ossz meg velünk néhányat.

Zsuzsa: 10 alkalom után a vendég már érezhet változásokat: jobban érzi magát a bőrében, jobb lesz a közérzete, hangulata, összefogottabbnak érzi a testét. 2-3 havi rendszeres használat (legalább heti 3-4x10-20 perc) után külső szemlélő is észreveheti a változásokat.Vendégeink tapasztalatai:

• tavasztól őszig szinte naponta futó vendégünk, pár havi rendszeres FLABéLOS használat után, a tavaszi újrakezdéskor azt tapasztalta, hogy az erőnléte 2-3 hetes „előnyben" van

• idősebb vendégünk sokkal könnyebben megy fel a lépcsőn, fájdalom nélkül tud leguggolni

• munka után nyelvórára siető vendégünk tapasztalata, hogy ha sikerül a kettő közé a FLABéLOS-t beiktatnia, sokkal könnyebb a nyelvórán figyelni

• vendégünk, aki időhiány miatt a rendszeres konditerem helyett választott bennünket, megdöbbenve tapasztalta a narancsbőre hirtelen javulását

• 3-4 hónapig rendszeresen járó vendégünk szerint, neki a rendszeres mozgásra való igényét fejlesztette ki a FLABéLOS, azóta  rendszeresen fut.Kisalfold.hu: Milyen bérleteket vehetünk igénybe a centrumban?

Zsuzsa: FLABéLOS szolgáltatásunkat igénybe vehetik alkalmanként, de van kedvező árú 10 alkalmas, vagy korlátlan havi bérletünk 10 vagy 20 percre. Ajándékutalványt is vásárolhatnak bármilyen értékben. Minden FLABéLOS használat mellé ingyenesen használhatják vendégeink az OTO Chili hasizom gépet, ami szinte az egész test erősítésére is szolgál.November végéig bérletet, vagy minimum 5000 Ft értékben ajándékutalványt vásárló vendégeink nyerhetnek egy OTO Chilit (részletek Facebook oldalunkon). November 15-ig OTO Chili jelszóval érkezők, a megvásárolt bérleteik mellé ajándék alkalmakat kapnak (10 alkalmas bérletek mellé ajándék 5 alkalom, havi bérletek érvényessége 1 hónap helyett december 30-ig + ajándék alkalmak akár ajándékutalvány mellé is).

FLABéLOS Centrum Sopron

Sopron, Színház u. 15.

www.facebook.com/flabeloscentrumsopron

Bejelentkezés:
+3630/588-15-65

Nyitva tartás:
H-P 8-18, Szo: előzetes bejelentkezés alapján
  

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A házhoz épített tároló gyulladt ki Ágfalván - A szomszédok is oltottak

A soproni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be. A tűzben nem sérült meg senki. Tovább olvasom