Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 17°C | 27°C Még több cikk.

Eladni a magyar bort

Sopron - A hazai borászszakma képviselői kilencedik alkalommal találkoztak Sopronban. A szakemberek arról tárgyaltak, hogyan lehet hatékonyabban, elegánsabban és nagyobb profittal értékesíteni a magyar borokat.
A kétnapos konferencia résztvevői külföldi és magyar példákat is megismerhettek, hiszen a szervező Bormarketing Műhely Kht. profi előadókat hívott meg, közöttük Darell Joseph nemzetközi borszakújságírót, valamint Tonk Emilt, a Magyar Marketing Szövetség alelnökét. Szó esett a vevői döntések folyamatáról, illetve különleges pozicionálási módszerekről. A közösségi bormarketing első évének eredményeiről a Magyar Bormarketing Kht. ügyvezetője számolt be. Ismertették az eredményét a GFK Hungaria 2008-ban végzett felmérésének, amely a fogyasztói szokásokat vizsgálta. A szakmai találkozó kísérőrendezvénye volt a nemrég lezajlott Páneurópa Vörösborverseny eredményhirdetése.

Olvasóink írták

 • 3. FREDDY/S 2008. december 09. 08:58
  „Az bizonyára nem jó megoldás, ha külföldre viszik bepréselni a szőlőt és ott palackozva az eredetiségre hivatkozva eladják, mert a valódi marketingtől ez távol áll, nemde...”
 • 2. TancsKaszabell 2008. december 08. 22:28
  „Sok,sok,sok, a lőre !Akik ilyen bort isznak nem isznak minőségi bort.Senki nem zaklatja őket.Se az APEH sem a fináncok.
  Aki minőségi bort állítanak elő,jelentős költségekkel,Őket mindenki zaklatja,még a seregélyek is.
  A minőségi boruk ,-egyik jobb évjárat,minta másik-,a pincéjében áll, eladatlanul.
  Adózik,minden féle vizsgálat célpontjai Ők.
  Nem vagyok szöllősgazda,de van néhány jónevű,szorgalmas,nemtudom meddig kitartó
  barátom.Ők tudják mi itt a probléma!”
 • 1. istván51 2008. december 07. 20:16
  „pl .ugy lehet eladni hogy nemveszünk több ezer litert olcso olasz bort,és nem járunk közbe hogy ausztriába palackozzák le,mint azt tette egy kőzismert soproni borász.Arrol már nemis beszélve ha ezt a bortt magyarként bocsájtjuk áruba”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az advent ajándékai

Lövő - A lövői mikrotérség lakóit, kicsiket és szüleiket adventi vásárra, karácsonyi készülődésre… Tovább olvasom