Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 1°C Még több cikk.

Együtt-PM Sopronban: a fitalokat kérdezik

Országjáró körútjuk során Sopronban tartott sajtótájékoztatót Barabás Richárd és Simándi Szelim, az Együtt 2014-PM két budapesti politikusa.

– Az Orbán-kormány dúlásának legnagyobb vesztesei a fiatalok. Kirívóan magas körükben a munkanélküliség, lehetőségeik beszűkültek, s egyre nehezebb bekerülni a felsőokatásba. A Fidesz gyakorlatilag leépíti az egyetemeket, s évek óta pénzt von el a felsőoktatástól – hangoztatta Barabás Richárd.

– Több százezer fiatal hagyta el az országot, őket gazdasági menekültként tartjuk számon. Az Együtt-PM-nek jó megoldási javaslatai vannak e kérdés kezelésére, de mielőtt programunkkal előállnánk, szeretnénk megkérdezni magukat a fiatalokat, mit látnak a legnagyobb problémának, miért mennének, és miért maradnának?

– Ezért indítottuk el a „Miért maradjak itthon?" elnevezésű interaktív kampányunkat – tette hozzá Simándi Szelim.

– Az Együtt-PM csak olyan programot hirdethet, amelynek kidolgozásában a fiatalok közvetlenül is részt vesznek. A kérdőívek online-on az y-gen.blog.hu-n érhetők el.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bemutatkozás nemes borokkal

Bemutatták a Soproni borvidék legnemesebb borait, a Fertő-táj mint világörökség értékeit és az egyéb kiváló helyi termékeket. Tovább olvasom