Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Egymillióval hitegetik a hiszékeny embereket Sopronban

Ismét aktivizálták magukat a trükkös telefonálók. Olvasóink jelezték, hogy az egyik telefontársaság nevében felhívták őket, s a bemutatkozás után közölték: egymillió forintot fognak kapni a bankszámlájukra.

Egy feltétellel, ha most több tízezer forintért telefonkártyát vásárolnak, s azok adatait átadják nekik, bizonyítván, hogy teljesítették a feladatot. A tranzakcióhoz a szélhámosok a becsapottak személyi adatai mellett a bankszámlaszámukat is elkérik.

Sokan bedőlhetnek az egymillió forintos, hangzatos ígéretnek. A rendőrségen megtudtuk, a hosszú évek óta tartó csalássorozatnak nem leszünk az áldozatai, ha nem teljesítjük a feltöltést, hanem azonnal a szolgáltatóhoz fordulunk és megbizonyosodunk arról, nincs ilyen akciójuk.

Olvasóink írták

 • 7. Csetneky 2010. november 10. 11:30
  „Mondani kell nekik egy megfelelő ( jó hosszú) számot. Hadd silabizálják. Egyébként aki ilyennek bedől, az megérdemli.”
 • 6. lackojr 2010. november 10. 09:33
  „Engem hívjanak fel,asszem elmegy a kedvük a hivogatástól......”
 • 5. MotorosPista 2010. november 09. 19:22
  „Tök rendesek !”
 • 4. p.b.v.m.m 2010. november 09. 11:37
  „engem is hívtak.350ezret mondott a pasas 4db 5000ft-os feltöltőkártyáért,ja és hogy még aznap futár hozza házhoz a pénzt !szánalmasak”
 • 3. rozinéni 2010. november 09. 10:36
  „roppant egyszerü a megoldás, nem kell ennyi hiszékeny ember és a szélhámosok eltünnekaz ilyen hivásokat nem kell komolyan venni hanem simán letenni as telefont, persze mindig voltak és lesznek akik hirtelen akarnak meggazdagodni és ez igaz mindkét félre nézve”
 • 2. calcio 2010. november 09. 09:37
  „én e-mail-eket kapok ,hogy nyertem 1millió!!eurót muahahhaa”
 • 1. christine0403 2010. november 09. 09:03
  „Engem is felhívott a telefontársaság nevében egy férfi. Közölte velem ,hogy fél órával ezelőtt nyertem egy nagyobb összeget,adjam meg az adataimat. Mondtam neki, ha nyertem akkor majd bemegyek a telefonszolgáltatómhoz és ott személyesen érdeklődöm.Azt válaszolta,hogy ez egy telefonos akció,a szolgáltatónál nem adnak erről felvilágosítást :) majd eléggé határozott hangon rám szólt,hogy akkor kezdjük a névvel!Nem mondtam meg még a nevem se,erre cinikus hangon kérdezte,hogy lemondok más javára a nyereményemről???A válaszom igen volt:)
  Gondolom a folytatás hasonló lett volna....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Soproni horvátok - a fennmaradásuk a tét

Sorozatunkban a soproni kisebbségi önkormányzatok vezetőit kérdezzük a terveikről, helyzetükről.… Tovább olvasom