Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Egyetemi roadshow, több száz érdeklődő

Győr-Moson-Sopron - Sopronban több száz érdeklődő részvételével rendezték meg a Nyugat-magyarországi Egyetem roadshow-jának első programját. Szerdán Győrben, az Apáczai-kar tornatermében várják a fiatalokat.
Horváth Viktória
A stand up comedy sztárjai – Litkai Gergely, Kovács András Péter és Kőhalmi Zoltán – közreműködésével rendezett a Nyugat-magyarországi Egyetem Sopronban roadshow-t, amelynek keretében átfogó képet nyerhettek a tovább tanulni szándékozók az intézmény karain zajló képzésről, a diákéletről és a lehetőségekről. A roadshow szerdán Győrben, majd további dunántúli városokban folytatódik.

– Keszthelyről jöttem, soproni ismerősöm hívta fel a figyelmemet a Nyugat-magyarországi Egyetem műsoros prezentációjára – mesélte érdeklődésünkre Horváth Viktória a NYME nagyszabású bemutatkozó programján. – Jelenleg közgazdasági szakközépiskolába járok. Örülök, hogy a NYME összes karáról kapok áttekintést. Rengeteg szórólap és kiadvány segít az eligazodásban.
Szőke Zsuzsanna


– Valószínű, hogy találok magamnak itt megfelelő szakot – mondta , a soproni Berzsenyi-líceum növendéke. – A biológia a kedvencem, szóba jöhet az erdőmérnöki vagy a faipari kar. A zene is vonz, szeretek gitározni, s tudom, Szombathelyen van művészképzés. Mindenesetre jó dolog sok lehetőség közül válogatni.
Gréger Eszter
Gréger Eszter Fertőszéplakról érkezett: – A fertődi magyar–osztrák középiskolába járok, de már most szeretném felmérni a továbbtanulási lehetőségeket. A nemzetközi gazdálkodás érdekel, s tudom, a soproni „közgáz" kar a huszonhét közül az ötödik legjobb az országban. Ez is megerősít abban, hogy ide jelentkezzek majd, ha arra kerül a sor.


Litkai, a showman

– A Dumaszínházak révén sok szállal kötődöm Nyugat-Magyarországhoz, így a Nyugat-magyarországi Egyetem PR-munkatársához, a Méhek együttes tagjához, Hargitay Gáborhoz is. Felkérésükre örömmel vállaltam el a NYME roadshow-jának műsorvezetői posztját – mondta Litkai Gergely jogász, akinek írásai lapunkban is rendszeresen megjelennek.

Olvasóink írták

 • 1. Tóth András 2008. február 22. 08:47
  „Tisztelt Szerkesztőség!
  Tegnap fűtés közben akadt a kezembe ennek az írásnak a papíros változata.
  Őszintén érdekelne, hogy ki a cikk a szerzője.
  Megtisztelnének válaszukkal.
  Üdvözlettel:
  Tóth András”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bővülhet az új lakások piaca

Sopron - Az ingatlanpiaci szakértők szerint idén Sopronban bővülhet az új építésű lakások piaca.… Tovább olvasom