Kisalföld logö

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 10°C | 17°C Még több cikk.

Egy helyen az ügyfélfogadás

A soproni inkubátorházban márciusban indul a közszolgáltatók közös ügyfélfogadó rendszere.
Az ügyfélfogadó berendezésén dolgoznak.
Az elképzeléseknek megfelelően, a soproni inkubátorház földszintjén március elején, szerdán indul a közszolgáltatók közös ügyfélfogadó rendszere. Az E. ON március közepétől várja ügyfeleit az ipari parkban. A a közüzemi szolgáltatók legtöbbje ezen a héten birtokba veszi a Soproni Ipari és Innovációs Park inkubátorházában a közös ügyfélfogadásra kialakított helyiséget.

 – A Sotáv, a vízmű, az ingatlankezelő kft. házkezelési, társasház-kezelési, lakbérekkel, bérleti és közüzemi díjakkal, közös költségekkel és a városüzemeltetési kft. fizetőparkolással foglalkozó részlege, továbbá a Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Kft. szerdán már reggel 7-től délután 4 óráig várja az ügyfeleket – mondta el Kállai Balázs, az ipari és innovációs park marketingmenedzsere.  Inkubátorház: Szerdán indul az új rendszerű szolgáltatás Egy helyen az ügyfélfogadás Folytatás az 1. oldalról.

– Az ügyfélfogadás ideje ezt követően pénteken 7–10 óráig, majd a következő hétfőn ugyancsak 7–10 óráig tart. A parkolási ügyeket viszont naponta 7–14 óráig – szerdán 16 óráig – intézhetik az érintettek – tette hozzá Kállai Balázs. – Az E. ON szintén az inkubátorház földszintjén, de egy másik helyiségben alakít ki ügyfélfogadót. Ennek elkészülte március második felében várható – tájékoztatott Kaufman Ilona, az ipari és innovációs park ügyvezetője. Lapunk információja szerint a gázművek továbbra is a Táncsics utcában tartja ügyfélfogadását.

– Az inkubátorházban működő közös ügyfélfogadás valószínűleg a helyi tömegközlekedés menetrendjét is átalakítja majd – nyilatkozta Fekete Győző, a helyi üzletág vezetője. – Március elejétől a 15-ös járat a Lövérekből 6. 55-kor, illetve a 12. 34-től óránként közlekedő buszai egészen az inkubátorházig szállítják az utasokat. Az igények felmérése a következő hetek feladata lesz. Az eredmények alapján a júniusi új menetrendben alakítjuk ki a végleges autóbuszjáratokat a Verő József utcai ipari parkig.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Azért minőségi a sör, mert soproni

"Az Ászok név elhagyásával azt szeretnénk tudatosítani, hogy azért minőségi a sör, mert azt Sopronban gyártják. A fogyasztási szokások és a piac is megváltozott az utóbbi időkben, a Soproni Ászok részesedése még a soproni régióban is csökkent.  Ebben a helyzetben döntöttünk a tudatos márkaépítés lépéseiről. "– nyilatkozta Alle Ypma, a Brau Union Hungária vezérigazgatója. Tovább olvasom